Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 patiye geri döndükten sonra patipet bölümüne 2 haftadır yazmak istedigim bir şeyi yazayım... daha önceki acc em (raistin) le daha önce burada paylaştıgım gibi bir köpegim ölmüştü ardındanda yazlık evimize taşınmıştık her neyse... orada vaktinde bekçi köpegimizle beraber uyumuş, aynı kaptan su içmiş yemegini yemiş normal kedilerin 3/4 ü boyutunda siyh beyaz bi sokak kedimiz vardı.. bu sene kedi bize fark ettirmeden balkonumuza (kuytu bi köşesi var oraya) suanda kendisisnin yarısı boyutunda 5 tane güzelim yavru dogurmuş yakında yuvadan ayrılacaklar ve 2 tanesi evde 3 ünüde sokakta besleyecegim.. ancakk canakkalede oturan varsa kalan 3 kediyi daıtabilirimde (uzun zamandır paylaşmak istiyodum paylaştım işte :), en yakın zamanda resimlerinide koyarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 çok güzel. resimleri merakla bekliyoruz..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hayırlı olsun. umarım en kısa sürede sevimli kediciklere yuva bulabilirsin. çok tatlı olduklarından eminim, resim imkanı varsa çok süper olur :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya öyle bi yerki üstü kapalı ve küçücük girişi olan balkonda 2 metrekarelik alana kurmuş yuvasını yemek vb verioruz hayvan da balkona inip çıkıp bişiler yapıoda daha yavrulara ulaşamıorum malesef :( sadece anaları süt vermeye geldiginde in diyebilcegimzi yuvanın cıkısına gelio yavrular o zaman görebiliorum ama yuvadan cıkar cıkmaz fotoları koyucam buraya)[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar