megakill Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Henüz Ke yi oynama fırsatım olmadı arkadaslar , topicleri aradım ama istediğim bilgiler hakkında çelişkili bilgiler vardı.. İlk sorum dodging rate ve atack rate aktif oldu mu ?Olduysa nasıl çalısıyor ,yani dodging rate , skilli vuruşları da (never fail olanları özellikle) ıskalatıyor mu mesela , ya da atack rate direk ap yi mi arttırıyor ya da bu dodge ye karşı vurma şansını mı arttırıyor yani onu mu dengeliyor ? 2. sorum da upgrade le ilgili , millet çatur cutur +8 yaptuğını yazmışta merak ettim gerçekten rahatlıkla +8 +9 fln yapılabiliyor mu ? Evet arkadaşlar konular hakkında ki bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 2. soruna cvp verecem kimisi +1 i busla patlatıyor kimisi +8 i nusla yapıyor yani bende bişey anlamadım +8 item düşerse +10 a kadar nus basacam inadına :hrr:[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 dodging we attack power beltleri hakkında bişi diemicem ama KO da diil +8, +7 e basmaktan korkuyodum şimdi nasıl olsa up kağıdı 10k basıorum çatır çutur hem de trinasız +8 oh ne ala memleket eer şu an serverlar açık olsa 5. foşur silahım hazır olucaktı ammaaa[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 +10 a kadar nus bascam demişsin ama eer +9 da patlarsa +10 da basacak bişiyin kalmaz we +10 a kadar inadına nus basabilememiş olursun. ehuehuheu :S[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 dodging rate ve atack rate hala degil up konusundasa yapcagın iteme baglı bide arkadaslar eslant hiç ii olmamıs gelen yok giden yok yaratların yerleri degişmis kısaca: dtslerin orda dark stoneler var, dark marelerin orda deaht mareler var apos spotlarında apos yok ilk deru spotunda 2 tane apos var 1, apos spotu bos 2, apos spotunda aposlar dagılmıs aralarındaki mesafe çok vea sadece 3 tane var 3, apos spoto boş 2, deru spotunda ise 2 tane apos var trolllerin yerinde bersekerler var dtsler ise dts ye giden yolda ash ların orda golemler orda ise falconlar ve cirimsonlar kaynıyo bide 1, harpy spotu gitmiş hemen orda uruklar var yani kısaca özetlemek gerekirse eslant çok tehlikeli bi yer olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 10 Eylül 2005 21:23 tarihinde demiş ki: +10 a kadar nus bascam demişsin ama eer +9 da patlarsa +10 da basacak bişiyin kalmaz we +10 a kadar inadına nus basabilememiş olursun. ehuehuheu :S kaça kadar gittiyse alla alla ya :hrr: bak +10 [olursa] senin inadına +11 yapmaya çalışacam heueuheue :D:D:D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bu arada knightonlineranking. de bi topicte en eski dupe methodunun yeniden çalıştıgını soylemisler....FAcia..millet o zmn +8+9 iron beltlerle rollerle roclarla gezer.....ve id degisiyormuş sanırm upgrade edince yakalanıp silinme şansıda kalmıyormuş.....FACİAAAAAAAa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :D:D:D bak şimdi bi soru sormak lazım oldu ????? +11 war mı ? war sa +12 de war mı ? ehuheu +13 e ihtimal wermiom çünkü 13 = uğursuz batılıların uğursuz sayısıdır eheuheu[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 10 Eylül 2005 21:34 tarihinde demiş ki: :D:D:D bak şimdi bi soru sormak lazım oldu ????? +11 war mı ? war sa +12 de war mı ? ehuheu +13 e ihtimal wermiom çünkü 13 = uğursuz batılıların uğursuz sayısıdır eheuheu +11 yok galiba bu dier sorularınada cvp olmuştur ben geyiğine dedim :)[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya bu arada yüzüklerde felan upgrade item yazıyo ayrıca bi kac tane +10 bonusu olan yüzük gördüm flame damage deil atlamayın :) int felan bu ne ayak?[signature][hline]FeeL OuR PoWeR! cHooSe YouR DeSTiNy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar