Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkçe donanım alma sitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet soruyorum varmıdır (mümkünse güvenilir ve daha önce kullandıgınız bir site olsun) ekran kartı alacagım taksitsiz 200 taksitli ise 600 milyona kadar sınırım var[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Mesaj tarihi:
ati sevmiyorum ama özellikleri iyiyse neden olmasın :)[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

Mesaj tarihi:
nVidia'nın renk kalitesini aşmış olması, daha az ısınma problemi olması, orjinal üretiminin (ATI Canada) satılabilmesi gibi özelliklerini bir kenara bırakalım peki, neden sevmiyorsun? =)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hepsiburada,eksen,mavibilgisayar,pcgold,ideefixe,webdenal,weblebi.com

sole bir bilmislik yapayim ;netten ekran karti alinmaz! ilerde herhangi bir sorun ciktiginda ve garantinin elinde siradan bir kagit gibi kala kaldigini gordugunde anlayacaksin ,elden al gorerek, secerek..bunu ekran kartini 2 kez yakmis bir adam olarak soluyorum :)[signature][hline]Forum
Mesaj tarihi:
eksek güvenilir degil hepsiburada ve weblebi de fazla seçenek yok bazen 2 ci el çıakbiliolar ben arenadan sipariş etcem... peki nedne atiyi sevmiyorum yeni oyunların %80 inde ati icin ozel patch indirmek gerekio[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

• Yeni Oluştur...