Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkçe donanım alma sitesi

Agent_47

Öne çıkan mesajlar

evet soruyorum varmıdır (mümkünse güvenilir ve daha önce kullandıgınız bir site olsun) ekran kartı alacagım taksitsiz 200 taksitli ise 600 milyona kadar sınırım var[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

ati sevmiyorum ama özellikleri iyiyse neden olmasın :)[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

hepsiburada,eksen,mavibilgisayar,pcgold,ideefixe,webdenal,weblebi.com

sole bir bilmislik yapayim ;netten ekran karti alinmaz! ilerde herhangi bir sorun ciktiginda ve garantinin elinde siradan bir kagit gibi kala kaldigini gordugunde anlayacaksin ,elden al gorerek, secerek..bunu ekran kartini 2 kez yakmis bir adam olarak soluyorum :)[signature][hline]Forum
Sosyal ağlarda paylaş

eksek güvenilir degil hepsiburada ve weblebi de fazla seçenek yok bazen 2 ci el çıakbiliolar ben arenadan sipariş etcem... peki nedne atiyi sevmiyorum yeni oyunların %80 inde ati icin ozel patch indirmek gerekio[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...