Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet soruyorum varmıdır (mümkünse güvenilir ve daha önce kullandıgınız bir site olsun) ekran kartı alacagım taksitsiz 200 taksitli ise 600 milyona kadar sınırım var[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Eksa Bilgisayar Eksen Bilgisayar O fiyat aralığında güzel kartlar bulabilirsin. ATI X800XL tavsiye ederim misal...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 shop.arena.com.tr[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ati sevmiyorum ama özellikleri iyiyse neden olmasın :)[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 nVidia'nın renk kalitesini aşmış olması, daha az ısınma problemi olması, orjinal üretiminin (ATI Canada) satılabilmesi gibi özelliklerini bir kenara bırakalım peki, neden sevmiyorsun? =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hepsiburada,eksen,mavibilgisayar,pcgold,ideefixe,webdenal,weblebi.com sole bir bilmislik yapayim ;netten ekran karti alinmaz! ilerde herhangi bir sorun ciktiginda ve garantinin elinde siradan bir kagit gibi kala kaldigini gordugunde anlayacaksin ,elden al gorerek, secerek..bunu ekran kartini 2 kez yakmis bir adam olarak soluyorum :)[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eksek güvenilir degil hepsiburada ve weblebi de fazla seçenek yok bazen 2 ci el çıakbiliolar ben arenadan sipariş etcem... peki nedne atiyi sevmiyorum yeni oyunların %80 inde ati icin ozel patch indirmek gerekio[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar