Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Tamam tartisin da , biri cikip geyik birsey deyince adama kizmayin sonra, cunku paticikte hicbirseyi ciddiye almayan insanlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu başlatan arkadaşın ailesinde birtakım sorunlar olabilir annesi ile babası ayrılmak üzere olabilir yada yeni ayrılmış olabilir yada yada ayrılmış ama hala bunun burukluğunu çekiyor olabilir bu thread ona kendisinin durumunda olan birçok insanın olduğunu gösterecektir belki annesi ve babası ayrı olanlardan alıcağı destek ile içinde olduğu durumdan daha kolay kurtulacaktır aile içi ayrılığı hiç tatmamış kişiler belki benim onun şunun durumunu anlamakta zorlanabilir sizleride anlıyorum ama bu hayatın bir gerçeği ve ayrılık malesef eninde sonunda sizleride bulucaktır ozaman arkadaşın durumunu daha net olarak anlayabileceksiniz her önünüze gelene böyle tepki göstermeyin lütfen bu konu asla garbagelık değil gayet manalı bi konu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Vodan, 19 July 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Konuyu başlatan arkadaşın ailesinde birtakım sorunlar olabilir annesi ile babası ayrılmak üzere olabilir yada yeni ayrılmış olabilir yada yada ayrılmış ama hala bunun burukluğunu çekiyor olabilir bu thread ona kendisinin durumunda olan birçok insanın olduğunu gösterecektir belki annesi ve babası ayrı olanlardan alıcağı destek ile içinde olduğu durumdan daha kolay kurtulacaktır aile içi ayrılığı hiç tatmamış kişiler belki benim onun şunun durumunu anlamakta zorlanabilir sizleride anlıyorum ama bu hayatın bir gerçeği ve ayrılık malesef eninde sonunda sizleride bulucaktır ozaman arkadaşın durumunu daha net olarak anlayabileceksiniz her önünüze gelene böyle tepki göstermeyin lütfen bu konu asla garbagelık değil gayet manalı bi konu benim için. En azindan su forumda bikac tane mantikli insan oldugunu bilmek güzel...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Vodan çok güzel sölemiş aynen katılıyorum bi kere öle bi korku yaşattı bizimkiler bana daha cok kücüktüm ve buna dayanamıcagımı düsünüyodum allaktan onlada dayanmadı 1 hafta sonra barısıp bi daha minikler dısında kavga etmediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 who sir ? me sir[hline]REDRUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Eğer analaşamıyorlara ayrı anne baba iyidir, benimkiler ayrı ve durum gayet iyi :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar