Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annesi Babası ayrı olan kaç kişi var?

scheize

Öne çıkan mesajlar

Konuyu başlatan arkadaşın ailesinde birtakım sorunlar olabilir annesi ile babası ayrılmak üzere olabilir yada yeni ayrılmış olabilir yada yada ayrılmış ama hala bunun burukluğunu çekiyor olabilir bu thread ona kendisinin durumunda olan birçok insanın olduğunu gösterecektir belki annesi ve babası ayrı olanlardan alıcağı destek ile içinde olduğu durumdan daha kolay kurtulacaktır aile içi ayrılığı hiç tatmamış kişiler belki benim onun şunun durumunu anlamakta zorlanabilir sizleride anlıyorum ama bu hayatın bir gerçeği ve ayrılık malesef eninde sonunda sizleride bulucaktır ozaman arkadaşın durumunu daha net olarak anlayabileceksiniz her önünüze gelene böyle tepki göstermeyin lütfen bu konu asla garbagelık değil gayet manalı bi konu benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 19 July 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Konuyu başlatan arkadaşın ailesinde birtakım sorunlar olabilir annesi ile babası ayrılmak üzere olabilir yada yeni ayrılmış olabilir yada yada ayrılmış ama hala bunun burukluğunu çekiyor olabilir bu thread ona kendisinin durumunda olan birçok insanın olduğunu gösterecektir belki annesi ve babası ayrı olanlardan alıcağı destek ile içinde olduğu durumdan daha kolay kurtulacaktır aile içi ayrılığı hiç tatmamış kişiler belki benim onun şunun durumunu anlamakta zorlanabilir sizleride anlıyorum ama bu hayatın bir gerçeği ve ayrılık malesef eninde sonunda sizleride bulucaktır ozaman arkadaşın durumunu daha net olarak anlayabileceksiniz her önünüze gelene böyle tepki göstermeyin lütfen bu konu asla garbagelık değil gayet manalı bi konu benim için.

En azindan su forumda bikac tane mantikli insan oldugunu bilmek güzel...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer analaşamıyorlara ayrı anne baba iyidir, benimkiler ayrı ve durum gayet iyi :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...