blackforest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 cz deki kulaler ve npcler ve moradon hariç diğer yerlerdeki npc ve yaratıklar kayıp millet şuan cz de birbirinin town unda piknik yapıyo :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :lol:[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :lol: :lol: towerlar varken de yapıolardı :D (ke den once)[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hala gelmedi bu kuleler bende de np kalmadı yaaa bisürü ezik doluşmuş cz ye off be str olmak varmış[signature][hline]Blackforest Ares= 54 mage 20k np 48 asasin 0 np :P xenon=52 Priest Cyper=49 priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :D bu ne lem:D[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 imzamı değiştirmeyi unutmuşum yaf:)[signature][hline]Blackforest Ares= 54 mage 20k np(sadece savaşlara girer) 48 asasin 0 np :P xenon=52 Priest(bıraktım) Cyper=56 priest (kasmaya devam ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 murtaza kuleleri scamlemiş. allah bilir napıcak onlarla...[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 lan durun hemen oyuna girip town larına yol alam (elimdeki 66a.p lık maulla ne yapacaksam :D )[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 8 mil var :D ama moradonda bırakırım inn e[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 burial , hurricane vs vs karus town una yaklaaşmayın lem ben geliyomm :D:D:D:D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: HasMez, 10 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki: murtaza kuleleri scamlemiş. allah bilir napıcak onlarla... Umarım fiziksel olarak yapmamıshtır scam i.Hani buyuk ya kuleler biraz we sivri ondan diorm ;)[signature][hline]ottoman_prince MoradSlayers level:6x Ares MrProblem OTTOMAN_EMPIRE(leader) OTTOMAN_EMPIRE WILL STRIKE BACK soon.. Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: mrproblem, 10 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 10 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki: murtaza kuleleri scamlemiş. allah bilir napıcak onlarla... Umarım fiziksel olarak yapmamıshtır scam i.Hani buyuk ya kuleler biraz we sivri ondan diorm ;) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: CaDoBaBa, 10 Eylül 2005 20:30 tarihinde demiş ki: said: mrproblem, 10 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 10 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki: murtaza kuleleri scamlemiş. allah bilir napıcak onlarla... Umarım fiziksel olarak yapmamıshtır scam i.Hani buyuk ya kuleler biraz we sivri ondan diorm ;) :D :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: HasMez, 10 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki: murtaza kuleleri scamlemiş. allah bilir napıcak onlarla... Senin için kaldırdım onları... O kadar dedim sana girme şu kulelerin dibine bi seferde 1000 DMg yiyosun sonra resser diye yalvarıyosun. Baktım n00bluk hadsafhada ne desem dinletemiyorum sana. En sonunda kaldırdım kuleleri... Çok tepki çekti diye geri koyucam birazdan. Onunla uğraşıyorum...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eet hatırlıyorum mykodan kulelere yatanları. MURTAZA, ben bide pyro galiba kornda olabilir.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 DİKKAT DİKKAT CZ DE KULLELER ARANIYOR DİKKAT DİKKAT :lol:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yalnız şu oytun ismine hasta oldum. çok yakıcı bi karizması var. başka kelimelerle anlatıcamda şimdi ayıp olur :)[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hasmez sen özel mesaja hiç bakıyon mu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar