Jasus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben aramada yaptım bulamadım daha önce tartıştıysanız pardon ama failed to logging diyor 10060 diyor ne yapmam gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aha birazdan BADDAL gelio :D o hata herkeze oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tr_achilles Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bendede dio ama care yok :([signature][hline]Tr_Achilles Level:4x Np:No problem kasarız elbet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Varsa başka bir oyun oynayabilirsin,yada monitöre böyle bir kaç saat baktıktan sonra "ulan hala salak gibi bu oynamaya çalışıyorum""gideyim maryo falan oynayayım" falan diyebilirsin,yada paticiğe bakıp max geyiğin tadını çıkarabilirsin,yani benim alternatiflerim bunlar şu an.Continuum oynuyorum 15 er dakkalık periyodlar halinde.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar