KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben size anlama özürlümü diyeyim_?REHİN diyoruz itemleri al senin olsun demiyoruz..ki gör işallah bişeyini alınmıştırda buda sana kapak olur...[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 almışlarsa bile wuwa almış :D al tüm itemlerim senin olsun :D:D:D wuwa için tüm itemler feda :D:D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rallici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ne kadar ballısın ben olsam o pristi kendime alırım czye giderimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 buyuk sacmalik.. olur $ey deil.. cok enteresan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu kadar güzel bir bug olamaz :D ben olsam hemen skillerini filan denerim zevkini çıkartırım :D ama itemlere bişey yapmam :P herkesi emeği var[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ya simdi millet almam felan diyor amabenım acceme öyle itmli karakter gecse ve benım diger karakterimde daha az item ve skill olsa o karakteri kim geri verir sadece bunun cevabını verirmsinizi adamın premiumuda yok karakteri geri alabilmesi gibi birşey sö konusu degil eger böyle birşey olduysa .. yada bu bug degiLse..Ha SoulSlayer in clanında o ayrı :P[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Abi hll olsun yani kimbilir başka biri olsa ne yapardı umarım oda bir şey yapmas ;)[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BeAx, 10 Eylül 2005 20:12 tarihinde demiş ki: ne kendine almasi çitin şelleri filan çalarım diğer charıma geçiririm bi civcive derim al bu +8 de senin olsun :D oda sonra verir olur biter boba mı neyse o priestte gider ublşur nasılolsa puhaha ya o eziq de sana kazık atarsa ? :D:D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben bi soru soracam bu WuWa nın enerjisi buffsız mı 4000 buff sız olsa undying buff alırım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Dikkat etmedim cidden saf 4k hp mi O.o[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 undying i herkese verebilirsin :D ama ne kadar işe yarayacaı buffsuz HP sine kalmısh[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 4000 enerjiye undying verirlir yani 2000 buff filan oluyo galiba[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: oytun, 10 Eylül 2005 20:20 tarihinde demiş ki: ben bi soru soracam bu WuWa nın enerjisi buffsız mı 4000 buff sız olsa undying buff alırım :) Ben sorcaktım soramadım korkudan.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 buzi neyden korktun soramadın ki :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HKN_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 buff lu gücü 4000 küsür. birşey olupta ölmesin diye buff kağıdı kullandım . umarım mazur görür beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eeee üste buff scoll görünmüyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu nebiçim bug yaw :D keşke banada edit bi char ile ole olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HKN_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 buff scroll bittikten sonrada 1-2 dk kalıyorya buff lı . büyük ihtimal o anda ss aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hmm ok buff sız enejisi 2500 oluyo galiba o zaman[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HKN_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 2500hp nin %60 ı ne kadar bi hesaplayın :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar