_HKN_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Öncelikle oyunda ki nickim HKN. Maradondayım ve gateye gittim . gate menüsünden el morad castle yi sectim neyse işte... bir baktım beni göl gibi bir yere ışınladı ama benim mage charım yok ! onun yerine almalibre clanından wuwa olmuşum.. neyse biraz gezindim düzeLir diye yok.. haliyle insanlardan tepkiler küfür ler vs. ama ben kimseyi görmüyorum..karakterin hiç bir şeyine dokunmadan şehrin içine girip ss aldım . inşallah charım a bişey olmamıştır. bu chara da gözüm gibi baktım bişeyini ellemedim.. http://img312.imageshack.us/my.php?image=hkn18ia.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sen wuwa olduna göre oda hkn omuşdur umarım sana bi şey olmaz[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HKN_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu arada alttaki link pek olmamış. tıklanmasız .copy paste yapın sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 abi oha bu kadarını da hiç duymamıştım, bu oyun iyice sapıttı :rock:[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sen o orc priest ile pianaya geldin mi?[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HKN_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 evet :) atack veremiyor kimse . npc ler hariç . [Bu mesaj _HKN_ tarafından 10 Eylül 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 RElog yapınca noldu??[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sen dalıp np kassaydın:D[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HKN_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Re log yapamıyorum . account tun kullanılıyor diyor. dc yapayımmı felan diyor . evet diyorum . dc edemiyor server :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 cantasında şeker kamışı var :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu benı mı dc edıo oyunda bu charla bırı var dıo sonra bana dc verıo :hmm: bu beni dc edio[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sen unut hkn yi wuwa ile dwm et:P keşke çıkmayadın ama:( townu alt üst ederdin[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya ne güzel şeymş ne ballısın ben olsam alırıdm çünkü oda sen olabilirki ve itemlerini mutlaka alırdı (büyük admlar daha çok aç oluyor)itemlerini rehin alırdım eğer giirdiğimde benim çara bişey olmadıysa itemlerini geri veririrdim.... ssinide gösterem şimdi.....[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi...[Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 10 Eylül 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 thunk u tanıyan var mı?[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HKN_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yok bana uymaz item alma .6 üstü fakir nacizane bir mage yim . :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Böyle bir hatayı duymuştum ama hiç görmedim. Enteresan bi olay...[signature][hline]TT__[/b]/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 humanların ve almalibre lilerin tepkisi noldu?:D[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 o çantasındakı şeker kamısı ney? kıllandım sımdı cok merak ettım. Hkn tebrık ederım arkadasım dogru olanı yapıosun sen bu ac goslulere bakma adamın emegı parası onlar emınım charına gozun gıbı baktıgı ıcın sana bı tesellı hedıyesı verır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 o şekeri eline alıosun şekil olsun die :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 67xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıyorum (YTL) Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 balık ekmek ve hkn anlamıyosunuz adamın itemleri al demiyorum REHİN DİYORUM...ki oda hknnin çara girdiyseki mutlaka itemlerini veya parasını alır..bu kdr lol olmayın mesajı düzgün okuyun ..rehin almak çalmak deildir adam senin çarına bişey yapmadıysa girince sende itemleri geri veririrsin olur biter.....[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: KoRn3RoTh, 10 Eylül 2005 19:43 tarihinde demiş ki: balık ekmek ve hkn anlamıyosunuz adamın itemleri al demiyorum REHİN DİYORUM...ki oda hknnin çara girdiyseki mutlaka itemlerini veya parasını alır..bu kdr lol olmayın mesajı düzgün okuyun ..rehin almak çalmak deildir adam senin çarına bişey yapmadıysa girince sende itemleri geri veririrsin olur biter..... +2[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 AlmaLibrenin içerisinden sayılırım. Zannetmiyorum HKN ın itemlarını aldığını. Daha doğrusu, onun HKN ile login olabillceğini zannetmiyorum. WuWa ile konuşurum... Şu an için O chardan logout yaparsan daha iyi olur ...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HKN_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sonucta bir emek sarf edilmiş.o charı oralara getirene kadar cok harcama yapmıştır.sonucta benim olmayan benim değildir :) hakkımda değil. ama charı cok güzeL yapmış helal olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 HKN şuan oyundamısınki sen?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 67xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıyorum (YTL) Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HKN_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ss aldıktan sonra cıktım zaten . baya oldu disconnect olalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar