Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kadar da kötü bug olmaz!

_HKN_

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle oyunda ki nickim HKN.
Maradondayım ve gateye gittim . gate menüsünden el morad castle yi sectim neyse işte... bir baktım beni göl gibi bir yere ışınladı ama benim mage charım yok ! onun yerine almalibre clanından wuwa olmuşum.. neyse biraz gezindim düzeLir diye yok..
haliyle insanlardan tepkiler küfür ler vs. ama ben kimseyi görmüyorum..karakterin hiç bir şeyine dokunmadan şehrin içine girip ss aldım . inşallah charım a bişey olmamıştır.
bu chara da gözüm gibi baktım bişeyini ellemedim..
http://img312.imageshack.us/my.php?image=hkn18ia.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne güzel şeymş ne ballısın ben olsam alırıdm çünkü oda sen olabilirki ve itemlerini mutlaka alırdı (büyük admlar daha çok aç oluyor)itemlerini rehin alırdım eğer giirdiğimde benim çara bişey olmadıysa itemlerini geri veririrdim....
ssinide gösterem şimdi.....

[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi...

[Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 10 Eylül 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

balık ekmek ve hkn anlamıyosunuz adamın itemleri al demiyorum REHİN DİYORUM...ki oda hknnin çara girdiyseki mutlaka itemlerini veya parasını alır..bu kdr lol olmayın mesajı düzgün okuyun ..rehin almak çalmak deildir adam senin çarına bişey yapmadıysa girince sende itemleri geri veririrsin olur biter.....[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KoRn3RoTh, 10 Eylül 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
balık ekmek ve hkn anlamıyosunuz adamın itemleri al demiyorum REHİN DİYORUM...ki oda hknnin çara girdiyseki mutlaka itemlerini veya parasını alır..bu kdr lol olmayın mesajı düzgün okuyun ..rehin almak çalmak deildir adam senin çarına bişey yapmadıysa girince sende itemleri geri veririrsin olur biter.....

+2[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...