Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 E-mule acık iken msn e baglantıda sorun yasıyorum,baglandıgımda da sık sık dusuyorum. Net Limiter yuklu e-mule de upload 1kb/s olarak secili bunu da yazayım, diger arkadaslar da sadece emule upload u 1 kb/s olarak sınırlıyor ama msn ile ilg. sorun yasamıyorlar yardımcı olabilecek?[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 msnde sorunlar bitmezde(msn ile ilgili olarak;msnde proxy,socks 5,http tunnel gibi yontemler engellemeleri yada banlari engelleyebilir sorunun buda olabilir ) sendeki olay band genisligi ile ilgili olabilir biliyosun ki emule band araliginin neredeyse tamamini emer bunun yoluda source sayisini azaltmaktan yada downloadi limitlemekten gecer ...bir yoldaha istersen cfos yada cfosspeed yardimci olabilir ..sonra farkli emule surumleri var onlari dene istersen ;emulex ,eplus ,edonkey 2000,sivka,ldc,gokhan mod,angel mod..bu versiyonlari deneyip kaynak sayini duzenlersen sorunun halolur gibime geliyo[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sagol streamin gokhan mod ve sivka mod denedim ionix mod da denemistim ama en sonunda emule 0.45b ve net limiter 1.29 da biraz huzur buldum gibi[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar