Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 arkadaslar ben eski bi film indirdim ve heryerde aramama ragmen hiç bir yerde bulamıyorum.. filmin ismi only the strong.. birde siz arayabilirseniz çok sevinirim.. bulan olurana msn den yada linkini werebilr mi...? şimdiden çok tşkler..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 türk sitelerde bulamadım ama yabancı da olur diyorsan isveç sitelerinde bulabilirsin onlarda yok yok[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hala bulabilen yok mu yaw... filmi indirdim izliom ama hiç bişey anlamıyom...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 dediğim gibi türkçe bulamazsın,en azından divxplanet ve divxforeverda yoksa hiç bir yerde yoktur diye düşünüyorum ama ingilizce altyazı istersen extrasubtitles.to yu deneyebilirsin[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 galiba başka çaresi gözükmuyo ingilizce indircez ama gene de bulabilen bi arkadas olursa linl werebilir mi..?:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=136335[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 www.divxforever.com(altyazivetum medyalar) www.divxplanet.com(altyazi ve tum medyalar www.videometre.com(altyazi ve tum medyalar www.shareprovider.com(emule icin) www.bitzi.com(dc++) www.magnet.com (dc++ daki medyalar icin) www.e-sipa.de(her cesit) www.tursoft.com(her cesit medya) turkce icerik ve altyazilar icin koyu olanlar diger medyalar ve konular icin de digerlerini deneyebilirsin[signature][hline]Forum [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Eylül 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar