nix Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Arkadaslar K.E deki bos spotlarını bilenler varsa paylaşsın lütfen ..Esland harici bos spotlarını henüz bulamadım..Atilla ve D.T spotlarını yazarsanız sevinirim[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:_ZuLu nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus np:26xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 atilla kalluga kapısında çıkıyor... Dün önumde cıktı clandan bı elemanı cagırdım o gelene kadar yakLasık 1444894354 tane civciv birlik olup kestiler:P[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 :) geçenlerde (ko dayken) piena town da çıktı şööle bi baktımda dalan civcivlerin haddi hesabı yok ölüp kalkıolar tekrar saldırıolar fln kime çıktı kutu acaba çok merak ediom bi tane bile 50lvl üstü saldırmadı :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 67xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıyorum (YTL) Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hahah be n cok boss kesıcem cekıcem hepsını town un onune herkes saldırcak ilk darbe bende kutu bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ilk vuranamı dusuo kutu ? ben en cok vurana die biliodum gerci. cz de ilk vuranaydı galiba[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bossun peşinden gelecegını hic sanmam artık gelmuıolar ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Attila : kalluga bişi biişi orada sağdan yukarı doğru lamention ve treant lerin yanında dt dm lerin arasında ^^ kolay gelsin Edit: girersem kordinat veririm :D [signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik [Bu mesaj TrTownUser tarafından 09 Eylül 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 lol[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:_ZuLu nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus np:26xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 raibada antreas kestim. spell of Grlacier çıktı :P[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: KazemAnk, 09 Eylül 2005 13:46 tarihinde demiş ki: atilla kalluga kapısında çıkıyor... Dün önumde cıktı clandan bı elemanı cagırdım o gelene kadar yakLasık 1444894354 tane civciv birlik olup kestiler:P ahaha koptum yafs 1444894354 tane civ civ[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:_ZuLu nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus np:26xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: KazemAnk, 09 Eylül 2005 13:46 tarihinde demiş ki: atilla kalluga kapısında çıkıyor... Dün önumde cıktı clandan bı elemanı cagırdım o gelene kadar yakLasık 1444894354 tane civciv birlik olup kestiler:P muhahahah zati serwerda 1444894354 tane ciwciw yuzunden dolu oluyor[signature][hline]Serwer: ARES Name:sak_suka lewel:49 %04.93 clan:yoq np:50/0 national:Karus Job:pad mage glacier/Ir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar