EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ABD den bi arkadaştan reg code alıcamda Bide cd lazım tabi Bana kopyalayıp yollayabilecek biri varmı aranızda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 aos upgrade kod konusunda banada yardımcı olsanız bende almak ıstıyorum tl karsılıgı alabılırım [Bu mesaj rainfall tarafından 21 Şubat 2003 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj rainfall tarafından 21 Şubat 2003 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 abi eagle sen taa yazın sonuna dogru bu ay bitsin kapiom acci diodun hatta borc wermemek icin ozel bi neden olarka kullanıodun bana karsi noldu =)[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 şu an şu ara tatil hedesi varya ondan açtım zaten pazar günü dönüyorum konyaya yoksa ayıpsın :) aosa upgrade edip öyle gidicemki şu bless deedleri alabileyim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar