Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine gece..yine huzun.melankoli..

bobo21

Öne çıkan mesajlar

yurdumdan uzaktayim..bir gece vakti..huzunluyum..aslinda keyfim yerinde burda..ama yurt hasreti baska bisey..ve sevgili hasreti..sezen aksunun her sarkisi bana cok dokunur oldu..yalniz hissediyorum kendimi 1201220 turlu ayri arkadasim olmasina ragmen..samimi gelmiyolar..bizdeki gibi dost kavrami yok..zaman harciyosun beraber sadece..sevisiyosun duygusuzca..Ozluyorum oralari..yeditepeli, yillandikca guzellesen bir kadin misali muhtesem istanbulu..ortakoyun o klasik goruntusunu bir kis gununde..eski dostluklari..ailemi..onu bunu..pff..oysa 1 ay bile olmadi yaz tatilinden geri doneli..yetmedi bana 3 ay turkiyede..turkiye cennetsin..pff..yine uykusuz geceler?yak bi cigara.. :([signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bobo21, 10 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki:
yurdumdan uzaktayim.

Artık paticikten de uzaktasın dostum. Bilinmeyen bir galakside yolculuğuna devam etmektesin. Belki de öyle bir an gelir ki yaşam belirtileri gösteren bir gezegene mecburi iniş yaparsın.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...