dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaşlar +1 mirage aldım bunu en iyi şeklde upg etmem gerekiyo nasıl yapıcam? yani ne kullanim? upg la ilgili bilgim var ama high quality bi itemi upg ederken daha dikkatli olmam lazm. Mesela şu charondaki ilk scroll varya +5 e kadar yapar falan dio onu +3 e kadar kullansam kırılma riski varmı? yada +5 e kadar hep blessed mi basçam?? naapçam fikir vern lütfen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 +3 e kadar high grade up scrolla bas bi item yakıp +4 e sonra yine 1 item yakıp +5 e bas(bunu anvill in etrafında kırmızı yanmasını bekleyerek de yapabilirsin) +6 içinse yine bir item yakıp bus bascaksın +7 e zorlama derim eline bi tane daha +6 gecirince falan +7 ye dene :D p.s: kesin diildir hiç bir zaman :D Edit: bu ko taktigi[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D [Bu mesaj Treador tarafından 10 Eylül 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 +2 den sonra ne yazıkki sadece bus kullanman lazım :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 peki +2 ye ne basçam? şu bahsettiğim charondaki ilk scroll mu? hani high ları +5 e kadar yapan fln diyen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yapma ya o kadar zorlastı mı :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Treador, 10 Eylül 2005 13:48 tarihinde demiş ki: yapma ya o kadar zorlastı mı :( High grade evet çok zor. Normal 250k lık scroll=Eski Cursed, bu yüzden +3 de bile yanma ihtimali var, eğer BUS kullanmazsan.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 abi eski cursdler 10k deerinde ya şu an. Senin dediin scrollun ismi ne? yapmam gerekinn yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 peki bus la +4 falan durumu ne?[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Treador, 10 Eylül 2005 13:53 tarihinde demiş ki: peki bus la +4 falan durumu ne? Bus la +4 de daha birşey yakmadım. Ama bu oyunda garanti hiçbirşey yok.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu arada bişi sölim ibret alın =P +5 cleaver ı blessed le kırdım siz siz olun denemeyin cızzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 K.E.'ye girdiğimizden beri +7ye kadar highclass scroolla up ettiğim itemlar oldu low ve mediumdan ama, +3e onunla biraz değil bayağı zor bir şans. bence yakana kadar BUS bas :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 öhöm öhöm :D bn de 10 k lık scrollarla +6 sonra 100 k lıklarla +8 wizard yaptım :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Crimson +6/10hpler 15 milyon acaba alsammıı.Şimdi crimson düşürmek kolay ama upgrdi zor alsam zararamı geçerim karami?[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Ex©ise Level 56 Irk El-Morad Class Pet lr/ice Server Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Charonda satılan +5 yazan scrollun +3 e kadar garantisi yok +2 ye geçerken rogue chitin yaktı +3 e geçerkende crimson yaktı. Sakın ona güvenip basma :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 +3 e kadar garrantisi yok mu :( bn de daha tp olcak para yok :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 heey bidakka yaa. bnm ilk mesaa bi cvp verin :D shardçılar crimsoncılar siz olsanz nasıl upg ederdnz bu mirage i. ve başka da paranz yok yani ikinciye alamzsınız gibi düşünn lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slush3rz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 upgrade çok kolaylaştı saçmalamayın lütfen +7 raptoru +8 yapmak için +7 glaveye bus bastım +8 olldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya bilmiyorum upgrade mi kolaylaştı yoksa şansmı 10k lık upgrade scrolla +6 wizardı +7 yaptım bilmem şansı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 +5 e gider scrolluyla +5 yap +6 bus +7 trina +8 scrollunu ben daha hiç bulamadım bilemeyeceğim[signature][hline]céska républica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım, aynen yukarıda belirtilmiş durumdayım, 2 tane miragge +1 var elimde ve satmak ile upgrade arasında kararsızım.O anvile ne koysam patlıyor, chitin armorları bus ile +4 de ve +5 lerde patlatıyorum sürekli, archer'ım ve assassine dönmek istiyorum bıçakda buldum ama şu upg olayı yok mu, sürekli korkuyorum OK e basarsan ve hep patlıyor.Oyunda paramda var ve sırf Bus ile basarak gidebilirim +6 yapmak istiyorum, ama eminimki ya +4 yada +5 de patlıycak gibi geliyo ikiside :) ,sizinde önerinizi almak istedim, sırf bus ile o 2.6m lik scroll ile +6 yapabilirmiyim ikisinide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 High class upgrade ile 2 bıçağıda +2 yaptım, birini yine high class ile +3 yaptım, sonra öbür +2 ye high class basarken +3 de yandı(garanti diyenler için) ve +3 olana Bus ile +4 yaparken patladı.Birdaha upgrade fln yapmıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 OFFFF arkadaş buyuk bi acı çekio bnde daha hala kukry var :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 beramusa girmiyoooooooooooooooooooo ne yapcas yaw:((([signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bnm ki de girmio napcaz ya herkes ole napcaz ya [spo1=:lol:]bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/spo][signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 2 tane miragge yaktım, üstüne piana ya girerken DC oldum bıktırdılar oyundan, bıraktırılması için zorluyorlar milleti heralde, nerde eski KO, savaşta DC olmasına bile rağzıyım geri döndürseler keşke, upgrade success rate miş tamamen palavra sadece uyduruk itemlerde geçerli o.Millete daha çok para kaybettirerek Premium user sayısını çoğaltmaya çalışıyolar.Knight cash aldırmak için uğraşıyorlar, oyun zevkinin artık içine ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar