Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 eylül e kadar...

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

o kadar kişi önünde 1 haftada falan 12 şarkı öğrenip söyleyeceksin ha? hata yapsan grubuda yakarsın herşey sana bağlı.

ama olsun yaparısn aslanların kaplanısın. helal be.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

hepiniz bişey çalıyonuz yiyosa pop bass'ı çalın,akorları siz çıkarın,senkopları siz belirleyin :D

Şaka biyana,bence yapabildiğin kadarını ya yap yada çıkma.Bi işi tam yapamadıktan sonra insanların ağzına sakız olmaktansa,dört dörtlük yaparak tebrikleri kabul etmek var.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dingaer, 06 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
naptın bari ezberleyebildin mi şarkıları eminim yapmışsındır hadi bakalım konserde iyi şanslar artık
[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

süper süper... Bateri diyorum buarada :D

çünkü 10 kişiden 8 i elektro gitar çalıyo 2 si bateri ama bas çalan yok... sen git bas çal en iyisi :D

Bu arada çok uzun bi süren varmış...

2-3 günde 2 saatlik program hazırladıgımızı biliyorum ben..[signature][hline]amanını mor koyuunn!!

[Bu mesaj orcun_okm tarafından 07 Eylül 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

+ acaip prim yapiyor.. zaten avrupada hangi bara girsen ole basli felan bişi calmiyor yani canli muzik felan gec bunlari.. ha ben kaset yapcam felan diyorsan belki ama zor bir ihtimal.. ama dj lik gercekten iyi.. hem eglenceli.. hem gusel..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...