oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hade canım hade Allah versin azuauhauahuh :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yaa ne kadar çok ... kullanıosun gereksiz yere okunmuo mesajların ... koyunca noluo daha mı duygusal oluo?[signature][hline]suya düştü gülümüz ötmüor bülbülümüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bence....senin....acilen....yardıma....ihtiyacın....var......................[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 o kadar kişi önünde 1 haftada falan 12 şarkı öğrenip söyleyeceksin ha? hata yapsan grubuda yakarsın herşey sana bağlı. ama olsun yaparısn aslanların kaplanısın. helal be.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ben olsam yapmazdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Voys, 05 Eylül 2005 18:00 tarihinde demiş ki: o kadar kişi önünde 1 haftada falan 12 şarkı öğrenip söyleyeceksin ha? hata yapsan grubuda yakarsın herşey sana bağlı çok moral yaptın saol...:D[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 azmin elinen kim kurtulmuşki sende yaparsın merak etme=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Batteri mi çaliym elektro gitar mı? (topic açmak istemedim) bu arada koly gelsin sana hacı işin zor[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 elektro gitar çal...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bence de... ...[signature][hline]cik, cik, cik pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bateri çal yanlız dikkatli ol polislere yakalanma safasfasasf[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 05 Eylül 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 BÖYK! electro çalma herkes çalıyo. bende dahil ehehe...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 naptın bari ezberleyebildin mi şarkıları eminim yapmışsındır hadi bakalım konserde iyi şanslar artık[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hepiniz bişey çalıyonuz yiyosa pop bass'ı çalın,akorları siz çıkarın,senkopları siz belirleyin :D Şaka biyana,bence yapabildiğin kadarını ya yap yada çıkma.Bi işi tam yapamadıktan sonra insanların ağzına sakız olmaktansa,dört dörtlük yaparak tebrikleri kabul etmek var.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Arden, 05 Eylül 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Batteri mi çaliym elektro gitar mı? (topic açmak istemedim) bu arada koly gelsin sana hacı işin zor Şimdi zevkine baglı bişi iyi düşün istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Dingaer, 06 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki: naptın bari ezberleyebildin mi şarkıları eminim yapmışsındır hadi bakalım konserde iyi şanslar artık [signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 davul çalın. batteriyi de yeni duydum. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eee ezberledinmi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 süper süper... Bateri diyorum buarada :D çünkü 10 kişiden 8 i elektro gitar çalıyo 2 si bateri ama bas çalan yok... sen git bas çal en iyisi :D Bu arada çok uzun bi süren varmış... 2-3 günde 2 saatlik program hazırladıgımızı biliyorum ben..[signature][hline]amanını mor koyuunn!! [Bu mesaj orcun_okm tarafından 07 Eylül 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Birakin basi felan filan dj olun bitsin.. en krali..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 +1 :D herşeyi önündeki dönen siyah tepsi içersinde bası-b.ku-püsürü vb vb dogrudur :D[signature][hline]amanını mor koyuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 + acaip prim yapiyor.. zaten avrupada hangi bara girsen ole basli felan bişi calmiyor yani canli muzik felan gec bunlari.. ha ben kaset yapcam felan diyorsan belki ama zor bir ihtimal.. ama dj lik gercekten iyi.. hem eglenceli.. hem gusel..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 riehn... dj misin yoksa sen :D[signature][hline]amanını mor koyuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yok degilim ama olmak için kasiyorum :P[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kolay glsin... zor iş müzisyen vs dj vs olmak :)[signature][hline]amanını mor koyuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar