Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: unity100, 18 July 2003 14:12 tarihinde demiş ki: yaa wolf neyi ureticek adamlar soyler misin ? gunumuz gencligi ilkokul oncesinden basliyor artik ders calistirilmaya. ilkokulda kasiyorlar, okulla beraber son senelerinde dershaneye gidiyorlar anadolu lisesi vs sinavlari icin, oraya giriyorlar orda kasiyorlar, sonra son senelerde, hatta son 3 sene dershaneye gidiyorlar universite icin kasiliyor. giriyorlar universitede sonrasi icin kasiyorlar, bitiyor is hayatina atliyorlar karizma, statu ve para edinmek icin tirmaliyorlar. gunumuzde cocuk ve genclerin olgunlasip kendilerini kesfedebilmeleri, ozbenliklerini gelistirebilmeleri, cevreleriyle saglikli bir sekilde sosyallesebilip sosyal nitelikler kazanmalari icin vakit YOK !. neticede cikan carpikliklar, bu KOPTIK egitim sistemini ortaya cikaran hukumetler ve buna neden olan evebeynlerin eseridir. kimse yakinmasin. kendileri yapti, ceremesini de cekerler. tabii ki adam eve gidince dusunmeyecek ne dusunsun. zaten zorla dusunuyor tum gun okulda, dershanede, iste. bi de eve gidince mi dusunecek. veriyor kendini sacmaliga.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Bu konuda haklisin. Zaten sucladigim nesil degil bu nesli bu hale getiren sistem ve onun basindaki moronlar. Aslinda moron olduklarini pek söyleyemem. Insanligini yitirmis güc delisi yaratiklar daha iyi bir yafta olurdu. Mtv hakkinda soru soran arkadasa ise yanitim. Evet, Mtv`yi seyretmem. Hem caldiklari müzik olmaktan uzak seyler bana hitap etmiyor, hem de empoze ettigi kültür ve yasam anlayisindan igreniyorum.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! [Bu mesaj Wolfshade tarafından 18 July 2003 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 [email protected] Ya abi unity bu arada sorun 16-17 yasinda mezun olmak degil. Genelde tüm dünyayi kasip kavuran carpik kültürün etkisi. Bu yaziyi da buraya Can Dündar`a bayildigimdan degil yazi benim düsündüklerimin cogunu yansittigi icin koydum. Ayrica yazisinin sonundaki su paragrafi atlamayim diyorum. Kimseyi suçlamayalım; bu tablo bizim eserimiz: İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkeden ne bekliyordunuz ki? Kafasını çalıştıranların kafasını koparırken, kalçasını çalıştıranları baş tacı eden bir toplumda nasıl çocuklara "Göğsünü değil, kütüphaneni büyüt" öğüdü verebiliriz ki? Yasak çare değil... Beyin faaliyetine itibar kazandırmaya ve öncelikler konusunda topyekün bir hesaplaşmaya ihtiyacımız var. [hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! [Bu mesaj Wolfshade tarafından 18 July 2003 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Baştan çıkarıcı klipler, uyarıcı filmler, cinsellik yüklü diziler, çıplaklığa çağıran reklamlar, beyinde ergenliği erken uyandırıyor, cinselliğin keşfini hızlandırıyor. Demiş sayın Dündar. Tamam haklı ama bu genç kızlardan başka genç erkeklerde war birasda onnarı düşünün bunnar kalkarsa biz naaparız[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bu adam bariz bir sekilde provoke etmek icin carpitmis. 16-17 yasinda mezun olunulan liseler varmis. ogrenelim ilerde cocugumuzu oraya gondeririz hayata daha erken ve avantajli ama daha cok psikopata baglamis olarak baslar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Serkanow, 18 July 2003 14:27 tarihinde demiş ki: bu genç kızlardan başka genç erkeklerde war birasda onnarı düşünün bunnar kalkarsa biz naaparız[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Bence bahsettigin ki$iler uckur ugruna her$eyi yapabilecek milli abazalardir..[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 adam alayı çarpıtmıyor sence lise sondaki adamlar lise sondaki kızlarlamı çıkıyor ha 16 17 yaş civarı takııyorlar ve bir balo olduğundada o kızları götürüyorlar işte olay bu bu küçük kızların hava olma için yaptıkları dekolte giymek ceptelefonu vb.. şeyler. [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 July 2003 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 silver tarihi carpittigin gibi bunu da mi carpitiyorsun. adam acik acik soylemis mezuniyet balosunda 16-17 yasinda gencler demis.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: thanatos, 18 July 2003 14:29 tarihinde demiş ki: said: Serkanow, 18 July 2003 14:27 tarihinde demiş ki: bu genç kızlardan başka genç erkeklerde war birasda onnarı düşünün bunnar kalkarsa biz naaparız[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Bence bahsettigin ki$iler uckur ugruna her$eyi yapabilecek milli abazalardir..[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer ben yapmam ama çıkıncada bakamam demem[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Abi 16-17 yasa takmissin. Koskoca 1 sayfalik yazida sadece bunu mu okudun. Inanamiyorum. 1 cümlecigi alip evirip cevirip tüm düsünceyi alakasiz yerlere ceken sensin. Herkesi de carpitmakla yargiliyorsun.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bir insan bukadar okduğunu düşünmeden etrafındakilere saldırarak yazı yazar şimdi çarpıtma faln diyerek beni sinirlendirmeye çalışıyorsan başardın :) silver ezer formatına giriyorum şu at gözlüklerini çıkar bir tarafa koy sende yoksa silver ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ya hazirlik okumayan ogrenci 17 yasinda mezun oluyor. birde ilkogretime 1 sene erken basladiysa 16 iste..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkeden ne bekliyordunuz ki? Kafasını çalıştıranların kafasını koparırken, kalçasını çalıştıranları baş tacı eden bir toplumda nasıl çocuklara "Göğsünü değil, kütüphaneni büyüt" öğüdü verebiliriz ki? Yasak çare değil... Beyin faaliyetine itibar kazandırmaya ve öncelikler konusunda topyekün bir hesaplaşmaya ihtiyacımız var. Budur bence olay..[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Wolfshade, 18 July 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Abi 16-17 yasa takmissin. Koskoca 1 sayfalik yazida sadece bunu mu okudun. Inanamiyorum. 1 cümlecigi alip evirip cevirip tüm düsünceyi alakasiz yerlere ceken sensin. Herkesi de carpitmakla yargiliyorsun.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! carpitma olaylarini silver iyi bilir. turklerin anaerkil olmasina neden olarak mogollarda aile reisinin her gun yagmaya gittigi icin evde kimse kalmadigini o yuzden herseyi kadinin idare ettigini soylemisti bir keresinde. atesli silahlarin avrupada ilk kez kullanilmaya basladigi zamanlarda sularda yuzen viktoryen gemilerini hic saymadim bile.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Wolfshade, 18 July 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Abi 16-17 yasa takmissin. Koskoca 1 sayfalik yazida sadece bunu mu okudun. Inanamiyorum. 1 cümlecigi alip evirip cevirip tüm düsünceyi alakasiz yerlere ceken sensin. Herkesi de carpitmakla yargiliyorsun.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! ayriyetten tekrar soyluyorum, adam provokatif bir yazi yazmis. amac galeyana getirmek, 16-17 yas da bunun ogelerinden biri. zaten atacagim mailde sadece onu yazmiycam merak etme diger falsolari da yazicam arkadaslarin belirttigi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: ATOMKARINCA, 18 July 2003 14:35 tarihinde demiş ki: ya hazirlik okumayan ogrenci 17 yasinda mezun oluyor. birde ilkogretime 1 sene erken basladiysa 16 iste..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. yuzde kac yahu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Can Dündar'ın yazısı bana geçen yıllarda Star gazetesinde çalışan yine gençlere sataşan bir yazarın yazısını hatırlattı. Sonuçta haklı oldukları noktalar var ama bunlar sadece hatayı gösteriyor insanı düşünmeye sevk etmiyor tam tersine bu tür hataların ortadan kalkması için bu hatayı yapan gençlerin yasaklarla, dayatmalarla cezalandırması yanlısı bir tutuma sürüklüyorlar insanları. Eğitim daha bebeklikten başlar ama bana söylermisiniz kendi ebeyinlerinden bu eğitimi almamış yada aldığı için bunalışmış kişiler nasıl kendi çocukları eğitebilirler?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 16-17'yi bırakalım da şuraya bi dikkat edelim derim ben: can dündar'ın görüp de bu yazıyı yazmak için gaz aldığı yazıdan bahsettim size ilk sayfada. yanlışlık orda başlıyor. o yazının amacı kesinlikle provokasyon (ah keşke elimde olsa da gösterebilsem size de görseniz), can dündar da fazlaca provoke olmuş ve popülistçe "burdan yazı çıkar" kokusu almış bir naif gönül. bir de böyle görmeyi deneyin. aslında savunduğumuz şeyler aynı, hiç kimse kıç-baş kültüründen memnun değil... bizim (nefr ve unity de katılıyor bana anladığım kadarıyla, o bakımdan biz diyorum) memnun olmadığımız bir de gençleri hedef gösterme durumu var o kadar... bi de araya kalkar-iner muhabbeti sıkıştırmış başarılı (!) bir arkadaş var ki, kendisini konunun ciddiyetine ve forum adabına uygun davranmaya davet ediyorum, kibarca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Eh zahmet edip de bir yaziyi sonuna kadar okuyanlarin tepkisi degisik oluyor dogal olarak. Benim de bir saattir kendimi yirtmamin sebebi bu. 16-17 yasa takilip kalmaktansa yaziyi bir bütün olarak okuyup degerlendirmek daha saglikli görünmüyor mu?[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 evet evet göt olunca geçmişe saldır politikası bak anlama özürlüm ben TÜrklerde çine yqağmaya gittiği için evi kadın yönetir dedim biraz araştırırsan görürsün türklerin ana erkil olduğunu ama iyice oku abuk subu yorumlar yapma victoryaya gelince dönemini tam bilmiyorum ama ingiliz ordusu falan dedinmi benim aklıma victorya donanması geliyordedim toe tobe bunu sana bir kere daha açıkladım bir insan bukadar kafası dikine alğılıya bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Emaleth, 18 July 2003 14:40 tarihinde demiş ki: 16-17'yi bırakalım da şuraya bi dikkat edelim derim ben: can dündar'ın görüp de bu yazıyı yazmak için gaz aldığı yazıdan bahsettim size ilk sayfada. yanlışlık orda başlıyor. o yazının amacı kesinlikle provokasyon (ah keşke elimde olsa da gösterebilsem size de görseniz), can dündar da fazlaca provoke olmuş ve popülistçe "burdan yazı çıkar" kokusu almış bir naif gönül. bir de böyle görmeyi deneyin. aslında savunduğumuz şeyler aynı, hiç kimse kıç-baş kültüründen memnun değil... bizim (nefr ve unity de katılıyor bana anladığım kadarıyla, o bakımdan biz diyorum) memnun olmadığımız bir de gençleri hedef gösterme durumu var o kadar... bi de araya kalkar-iner muhabbeti sıkıştırmış başarılı (!) bir arkadaş var ki, kendisini konunun ciddiyetine ve forum adabına uygun davranmaya davet ediyorum, kibarca... ben turkiyede cinsel anlamda 80lere gore buyuk ozgurluk gerektigine inaniyorum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 kişiselleştirmeyin, geliyo terlik. o başlattı bu başlattı da demeyin, hemen, tekrar ediyorum HEMEN birbirinize sataşmayı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 16-17 ye niye takiyim ben adamla yapicam o muhabbeti bir mail adresini bulabilsem. hurriyet milliyet sitelerinden baktim bulamadim. birisi bi yon gostersin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: unity100, 18 July 2003 14:45 tarihinde demiş ki: ben turkiyede cinsel anlamda 80lere gore buyuk ozgurluk gerektigine inaniyorum.benim yazdıklarımla ilgisini anlamadım. aç lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Güzel kardesim sen istedin ben 2. sayfada adamin mailini verdim. Öyle gaza gelmissin ki yazdiklarimi bile okumadan cevap veriyorsun. [email protected] Al bir daha veriyorum.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bence bunun tek suclusu wardir turkiyedeki magazin programlari , onlari yayinlatip daha gerekli $eyleri sansurleyen rtuk ve bu programlari deli gibi izleyip ozenen koyun turk halki.. Tabi bu sadece turkiye icin olani dunya icin daha farkli olay. [hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer [Bu mesaj thanatos tarafından 18 July 2003 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar