Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Arkadaslar bu filmin orjinal dvd-rip ini cektim 2 cd yanlız altyazı bulamıyorum.Altyazı sitelerinde hep 1 cdlik altyazılar var.Acaba nerden bulabilirim bu altyazı olayını? İlginiz için şimdiden teşekkur ederim.[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 divxforever'da 2 cdlik bir altyazı görünüyor.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 desene benim hazırladığım diye, aa?_ :)) flame on![signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 =) buldum saolun arkadaslar fps si uymuyo simdi onu halletmeye calısıyorum.[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: odchu, 10 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki: desene benim hazırladığım diye, aa?_ :)) flame on! Sen nerden çıktın la?![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar