erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bazen warriorların silahlarının str istediği kasımın yanınada (reduce) yazıo bu ne demek bilgilendiriseniz sevinirim.unuque gibi bişeymi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Reduce, bir silahın yada itemin, kullanılması için gereken statları indirger. Örnek: bir kılıç için 90str istiyor ise, reduce scroll kullanıldıktan sonra 75str istemesi gibi...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Reduce Scroll basılıp da o eşyayı kullanman için gereken str,int,dex v.s biraz daha aşağı çekilmiş demek.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 şimdi reduce scrollu var mor bişey dielimki bi itemi kullanmaya str en yada hp en yetmiyo reduce edip istediğ stryi aşşağı çekiyosun kullanabiliyosun ama reduce kullanılan bişeyi herhangi bir şekilde bi daha upgrade edemiyosun[signature][hline]céska républica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 reduce charonda satılıomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Evet Reduceyi Charon dan alabilirsin...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bilmiyorum ama bu veletin "Blessed" olanı da var şansı yüksek olan.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Upgrade edebilirsin fakat elemental damage ekleyemezsin diye biliyorum ben.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 patlama olanağı azmı çokmu peki not:çok zoru sordum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yüzde olarak bilmem ama işte bir normal bir de blessed var.Hiç kullanmadım.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hm ama güsel bişeye benzio valla.onu kullanarak acaba lvl 35de falan chitin giyilirmi.gerçi böle dediğime bakmayın warrior diilim mageim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Dediğim gibi kullanmadım ama kullanma gereği de duymadım.Yalnızca raptor kullanmaya yaklaşırsam dayanamam kullanırım o da eminim patlar.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 emininm patlar derken çok kolay patlatıomu demek istedin:(? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yok benim şansım kıt olay bu :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hee bende denemiyim o zaman upgrade scroolla kırıorum +2 ye veya +3e eçerken reduce olayına hiç girmiyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 NUS ile +2 yaparken kırıyorsan...haheue. :D[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BlackHawk, 10 Eylül 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Upgrade edebilirsin fakat elemental damage ekleyemezsin diye biliyorum ben. evet upgrade edilio ama elemental dmg eklenemio :( keşke daha önceden öörenseydim..geçen gün aldığım bardish+5 i önce reduce yaptım daha sonra +6 yaptım ve blessed elemental scroll aldım..denedim defalarca ama niye dmg eklemediğini anlayamadım..ta ki bu topicteki BlackHawk ın postunu görene kadar..+8 yapıp mor mor yanmasını sağlayamiicam yaa tüh..nyse ama lvl 41de bardish+6 kullanıyoruz o da bişey :) [Bu mesaj Spidey tarafından 10 Eylül 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: erayyirik, 10 Eylül 2005 16:42 tarihinde demiş ki: hee bende denemiyim o zaman upgrade scroolla kırıorum +2 ye veya +3e eçerken reduce olayına hiç girmiyim o zaman blessed reduce scroll kullanmanı tavsiye ederim eğer reduce yapmak istiyosan..başarı oranı %95 diye biliyorum,yani korkmana gerek yok..önceki postta da söylediğim gibi bardish +5ken reduce bastım,daha sonra bus la +6 yaptım..şimdi wizard staffla uuraşıyorum kuzen için +6 flame dmg yapıp bırakıcam ama 2 tane yaktım bgn +5te :) scrolla para harcamaktan tp parası kalmamıştı bu sabah daha sora saolsun bi iki kişiden 25er k alınca kendimi attım abyss ye..dediğim gibi blessed reduce scrolla yüksek başarı oranıyla reduce basabilirsin itema..[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar