Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abyss de exp kaybettim, kime gitti?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar lvl 59 um fallen angel görevi yapmaya gidiyoz arkadaşlarla abyssde akıllı biri beni öldürdü her katta biri çaktı zaten potta içmedim,ve neoldu tahmin edin %1 tarih oldu,şimdi sorulara gelelim adam beni öldürünce benden giden ex ona mı geliyor,bide silahların attack power ikitane arttı benim +6 iron crossbowum 104 ken 106 olmuş bu bugmu?[signature][hline]céska républica
Mesaj tarihi:
onu diyom bende gidiyomu die zaten oyunada giremiyom current zonedan,nasıl bi hatadır bulunduğum yerden dolayı oyuna giremiyom[signature][hline]céska républica
Mesaj tarihi:
Holigun, biz kaç haftadır neyi söylüyoruz?

TIK
[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.

[Bu mesaj KaKsi tarafından 10 Eylül 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arama yaptım o kadar mal değilim uzun süredir bu forumdayım aradığımı bulamadığım için açtım tıpiği zaten 40 yılda bi açıyoz topik[signature][hline]céska républica
Mesaj tarihi:
Başlığı bu şekilde açarsan bir sorun olmaz sanırım, ama okuduğunuzdan da bir şey anlayamıyorsanız, yorum yapmayacağım. "TIK" demişim ve bir link koymuşum. Okudun mu hiç?[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Mesaj tarihi:
ya bu topiğin neyi bozuk allah aşkına yaw başlık koydum sorunumu anlattım cvp yazmak yerine herkes bişeyler zırvalıyor
hayret bişey verceğin cvp şu abyssde adamı öldürürsen yada ölürsen adamdan giden yüzde 1 sana yada ona geliyo hey allahım yarabbim[signature][hline]céska républica
Mesaj tarihi:
pffff, başlık diyoruz hala anlayamıyor musun?[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Mesaj tarihi:
tamam o başlığı sinirle açtım ondan öle oldu düzeltmişsin işte
nie mesele oluyoki böle bişey sölemeden de düzeltebilirdin[signature][hline]céska républica
Mesaj tarihi:
No commet...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Mesaj tarihi:
çok teşekkür ederim sonunda laftan anlayan bi arkadaş çıktı[signature][hline]céska républica

[Bu mesaj holigun tarafından 10 Eylül 2005 15:56 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...