Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yaw benden başkja şifremi kimse bilmiyor Hesabınızda biri var dc etmek istiyomusunuz filan diyor evet diyorum aynı soruyu tekrar soruyor böyle 10 20 kere sordu la bu beni mi dc ediyo :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yok abi oyun kafayı yemiş...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
_just_me_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya ewt oyun kafayı yemeye başladı... bende ne yapacağımı bilmiyorum.
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Aynı konu 5 başlık aşda var...[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bişi olmaz buda 6 olsun ;)[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 girdim isteyen denesin artık KO ya girebilirsiniz[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 faiLed Login server :( k.e. den nefret ediyoruuuuum aynısı banda oLdu dmn hack yedik sandık bi baktım herkese oLmuş[signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 12xxx Server : Diez Nation : Karus
holigun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 onun nedeni dc olduğunda tekrar girekne serverda hala online gözükmen dc olurken bile lag var hani eskiden cahrın oyundayken başka bi yerden girdiğinde login failed diodu ya şimdi o olayı açmışlar biraz soruyolar dc etmek istiyomusunuz die[signature][hline]céska républica
Öne çıkan mesajlar