Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare all in one pack

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

arkadaşlar tamamen alıntıdır hiçbişeyine dokunmadan aktırıyolrum.
dosyayı henüz denemedim virüs taramasından geçirmeden çalıştırmamanızı tavsiye ederim..

said:

Rapidshareden Sorunsuz download için hazırlanmış çeşitli programların bulundugu bi program paketi

İçindekiler.

01 - Renew IP ( I was add the RenewIP code to a bat file)
02 - More Rapid
03 - DelCookies (I was do it)
04 - Link Grabber 3.0
05 - RapidShare 0s
06 - Rapidshare Downloader
07 - All Appz on Rapidshare Search
08 - All Movie on Rapidshare Search
09 - All Ebook on Rapidshare Search
10 - All Files on Rapidshare Search
11 - Proxy List 01
12 - Proxy List 02
13 - US Web

Yeni link:http://download.puzo.org/All.In.One.RapidShare.Programs.By.Areeb.exe

[signature][hline]KONT
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]

[Bu mesaj fastreload tarafından 09 Eylül 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şifre süper, programı da denemek lazım=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
deneyin sonucu bizede bildirin hadi canlarım =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Kobay pati istiyoruz!![signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
Bunda birşey yok cookie silip yeni ip almak işini yapıyor.Rapid içinde asla cookielerimi ve ip mi değiştiremem illa illegal yollardan download yapıcaksanız her yerde premium acc şifreleri var onu kullanın.[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
premium acc ler artık çalışmıyo. vardı bende bi sürü hiçbirini almıyo artık ^^[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
güzel değil ben rapidden çekersen eşek sürekli açık eee yeni ip demek eşekte sıra kaybetmem demek napayım bunu =)

hem bu yeni ip alma kısmende olsa legal bişi düşmüş olabilirsin kasti değildir fln =p
  • Yeni Oluştur...