Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bluetooth İle Arkadaş Bulmada Son Nokta!!! NOKİA SENSOR

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Nokia Sensor Nedir?

Nokia Sensor , symbiam işletim sistemini ve Bluetooth teknolojisini destekleyen cep telefonları için geliştirilmiş bir yazılım. Yazılım ile Bluetooth kullanarak haberleşme mesafenizde aynı yazılımı yüklemiş olan diğer cep telefonu kullanıcıları ile iletişimi keyifli hale getirebiliyorsunuz.

Yazılımın Kurulumu

Yazılım , Nokia kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor. Yazılımı indirmek için aşağıdaki adımlar kolayca siz de uygulayabilirsiniz.

> www.nokia.com/sensor adresine gidin.

> Download the Sensor application now butonuna basın

> Choose Phone Model seçeneğinden önce cep telefonunuzun modelini seçin.

> Bu sayfa içerisinde ikinci adım olan Select Language seçeneğinde ise uygun dili seçin (Türkçe bulunmuyor)

> Dil seçimide tamamlandıktan sonra sayfaya bazı seçeneklerin eklendiğini göreceksiniz. Download File bağlantısına tıklayarak dosyayı bilgisayarınıza indirin. Daha sonra dosyayı cep telefonuza bluetooth yada daha farklı bi iletişim yoluyla gönderin.

Yazılımın Kullanımı

Kurulumunu kolayca tamamladığınız Sensor'un kullanımıda bi o kadar kolay. Öncelikle kendinize bir profil oluşturmanız gerekiyor. Bunun için ;

- Menüden Nokia Sensor'ü seçin.
- My folio seçeneğine tıklayın
- Options menüsünden Edit seçeneğini işaretleyin.
- Telefonunuzun seçim tuşunu kullanarak önce bir fotoğraf , sonra bir kullanıcı adı ve isterseniz kısa bir açıklama yazın.

Nokia Sensor seçeneğinin hemen altında Scan seçeneği göreceksiniz. Bu seçeneği aktif hale getirdiğinizde etrafınızdaki hiç bilmediğiniz ama Nokia Sensor kullanan kişileri göreceksiniz. Listede bulunan bir Nokia Sensor kullanıcısına görüntülü mesaj yollayabiliyorsunuz. İşin bundan sonrası size kalıyor ;)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Dj XæRo - The Terror Blade

[Bu mesaj Xaero tarafından 09 Eylül 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
3-4 ay önce yükledim ve kullanayım dedim. daha yaygın değil, fakat yaygınlaşması olası. sensor kullanan fazla insana rastlamadım fakat genede kesinlikle indirip, bakın. süper bir biçimde tasarlamışlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...