karpuz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yeni DVD R/RW aldım, taktım, gayet çalışıyor. Manual'ında E-IDE ve Power Cable dışında Digital Cable ve Audio Cable olmak üzere 2 giriş daha gösteriyor. Bu 2 kabloyu takmadım ama çalışıyor yani alet. Peki bu 2 kablo neye yarıyor ki?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eskiden bi zamanlar o kablo sisteme herhangi bi yük bindirmeksizin audio cd leri çalmaya yarıyordu, yani cd okuyucu audio cdyi okuyup edip anakarta işlemciye falan uğramadan direkt ses kartına yolluyordu. ordan da hoparlöre. şu anda nası yapılıyor ediliyor açıkçası hiç bi bilgim yok, ama ses kartında uygun yer varsa ince kabloyu cd okuyucunla arasına takıp,nişan yapabilirsin -tabi kesme kabloyu sonrasında. (iğrenç espri no:446)[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 evet önceden kullanılıyodu şimdi pek önemli bi olay değil o zamanlar bios ekranında müzik dinlerdim..[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar