Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olmuyo Olmuyo Olmuyo Acil Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar k.e yi hiç bir yerden download edemedim ve ensonunda bilgisayarımda k.o la ilgili ne varsa sildim bana gerçekten çalışan ve oyunu baştan download edebileceğim bi adres lazım knight onlinenin kendi adresinden bile oyunu indiremiyorum lütfen bana yardımcı olun. Patch değil oyunu baştan yüklemem lazım. LLüüttffeenn[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yeter lan bıktım sizin yükleyememe playınızdan aaaaa git tamamen yükle full cliient[signature][hline]Server:Beramus
Name:baddal31
Clan:Terapi
Grade:2
Np:13xx

Mesaj tarihi:
Toplasak şu KE den beri yazılan başlıkları , yarısından çoğu ya 'oyuna giremiyorum' ya da ' oyunu yükleyemiyorum' ....[signature][hline]VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Mesaj tarihi:
said:
BADDAL, 10 Eylül 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
yeter lan bıktım sizin yükleyememe playınızdan aaaaa git tamamen yükle full cliient

bıktıysan ilgilenme kardeşim.yazma bişi allahallaaa
Mesaj tarihi:
İlk KO elinde varsa eğer onu bilgisayara yüklüyosun canım kardeşim benim.. Ardından bekliyosun louncherden teker teker indiriyo patchları otomatik olarak .. ve bu belki 5 saat belki de 3 gün sürebilir.. Ama en doğru yol bu.. Siteden full son sürümü indirmede problem var...

Bi öneri daha ilk ko yu yine yüklüyosun.. sonra tekrar otomatik yüklerkene patchları tam ..98 patchı yüklerken çıkıyosun.. Dooru KE li bi cafe ye ve ordan son yamayı alıyosun. Knight online nin içine yamayı atıyosun ve oynuyosun.. Ben ikisini de denedim ve oldu.. Lütfen konu falan açmayın 45353457935 tane konu var bu olaylar hakkında...[signature][hline]VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Mesaj tarihi:
evet farkındayım biz bi 20 kişi falanız burdakı ınternet kafelerde knight oynayan yok ayrıca ben oyunu komple sildim şu an k.o yla ilgilihiç bişey yok pc de bi kaç hafta beklersem sorun üzelirmi acaba bari kendimi böle avutiyim[signature][hline]
Mesaj tarihi:
düzelir belki ama sen en iyisi internet cafeleri dolaş mutlaka birisinde vardır cd falan .. şimdiden kolay gelsin :)[signature][hline]VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez

Mesaj tarihi:
teşekkür ederim zaten başka şansım kalmadı sağa sola haber saldım bekliyoruz bakalım ultima oynayacam düzelen kadar oda yok mu oynayacam turk serveri kapanmış şansa bak ya :([signature][hline]
Mesaj tarihi:
sen bi de kalonline ye bak belki KE düzelene kadar ilgini çekebilir :) adres[signature][hline]VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez

Mesaj tarihi:
bende aynı sekıl yukleyemedım oyunu sonra uninstall ettim,
aldım elime cd yardırdım net kafeye abi dedim su oyunu bi zahmet cek cd ye butun patch lerle tabi dedi 3 dakka sonra aldım cdmı geldım kurdum oyuna basladım sende bu sekıl yağp
  • Yeni Oluştur...