sonique Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Arkadaşlar k.e yi hiç bir yerden download edemedim ve ensonunda bilgisayarımda k.o la ilgili ne varsa sildim bana gerçekten çalışan ve oyunu baştan download edebileceğim bi adres lazım knight onlinenin kendi adresinden bile oyunu indiremiyorum lütfen bana yardımcı olun. Patch değil oyunu baştan yüklemem lazım. LLüüttffeenn[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 BOOOMM![signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yeter lan bıktım sizin yükleyememe playınızdan aaaaa git tamamen yükle full cliient[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Toplasak şu KE den beri yazılan başlıkları , yarısından çoğu ya 'oyuna giremiyorum' ya da ' oyunu yükleyemiyorum' ....[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 full yüklücem zaten ama olmuyo nerden[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BADDAL, 10 Eylül 2005 14:18 tarihinde demiş ki: yeter lan bıktım sizin yükleyememe playınızdan aaaaa git tamamen yükle full cliient bıktıysan ilgilenme kardeşim.yazma bişi allahallaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ko nun kendi sitesindenbile indiremiyorum ki ve bu sorunu yaşayan çok arkadaşım var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İlk KO elinde varsa eğer onu bilgisayara yüklüyosun canım kardeşim benim.. Ardından bekliyosun louncherden teker teker indiriyo patchları otomatik olarak .. ve bu belki 5 saat belki de 3 gün sürebilir.. Ama en doğru yol bu.. Siteden full son sürümü indirmede problem var... Bi öneri daha ilk ko yu yine yüklüyosun.. sonra tekrar otomatik yüklerkene patchları tam ..98 patchı yüklerken çıkıyosun.. Dooru KE li bi cafe ye ve ordan son yamayı alıyosun. Knight online nin içine yamayı atıyosun ve oynuyosun.. Ben ikisini de denedim ve oldu.. Lütfen konu falan açmayın 45353457935 tane konu var bu olaylar hakkında...[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 evet farkındayım biz bi 20 kişi falanız burdakı ınternet kafelerde knight oynayan yok ayrıca ben oyunu komple sildim şu an k.o yla ilgilihiç bişey yok pc de bi kaç hafta beklersem sorun üzelirmi acaba bari kendimi böle avutiyim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 düzelir belki ama sen en iyisi internet cafeleri dolaş mutlaka birisinde vardır cd falan .. şimdiden kolay gelsin :)[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 teşekkür ederim zaten başka şansım kalmadı sağa sola haber saldım bekliyoruz bakalım ultima oynayacam düzelen kadar oda yok mu oynayacam turk serveri kapanmış şansa bak ya :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sen bi de kalonline ye bak belki KE düzelene kadar ilgini çekebilir :) adres[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 o nası bişey nerden kayıt olcam? paralımı? nereden download edebilirim? aha sorular :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bende aynı sekıl yukleyemedım oyunu sonra uninstall ettim, aldım elime cd yardırdım net kafeye abi dedim su oyunu bi zahmet cek cd ye butun patch lerle tabi dedi 3 dakka sonra aldım cdmı geldım kurdum oyuna basladım sende bu sekıl yağp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar