knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 1 sene sonra tekrar donduk osiye ama cok sey degismis nası para kazanırız neler para eder biraz yardım edersniz sevinirim. mesela elimde binlerce iron ingot-board vede cut up leather var bunlar hala para edermi alıcısı varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 eder[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 fiyatları nelerdie vede almak isteyen varmı:) duzeltme:atlanticteyim bu arada [Bu mesaj knight_of_rose tarafından 16 July 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 brit bankte tkaıl biraz kaça satıyor millet diye sende bi fiyat koy ona göre brit bs nin oraya falan git bak fiyatlara[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 butun mining spotları degismis galiba hep bos verite verite valorite spotlarım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Rune Librarylerden marklayabilirsin yine... Elindeki binlerce iron, cut up leather ve boardı da seve seve alablirim. Sevgiler,[hline]Avaturk [Bu mesaj Goodness tarafından 17 July 2003 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 iron ingotlar 5 per den gider oyunculara. bazi dingiller 6 pere satiyor. min 5 perden verirsin ama.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: unity100, 17 July 2003 15:54 tarihinde demiş ki: iron ingotlar 5 per den gider oyunculara. bazi dingiller 6 pere satiyor. min 5 perden verirsin ama.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com vay be okadar dustumu ingotlar 5 per 10 per den su gibi satıyordum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 evet piyasasi bes.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 günde milyonlarca iron ingots yapmanı saglayan bi bug çıkınca ve OSI saolsun bu bugı çooook uzun süre fixlemeyince fiyatlar bu hale geldi ha bende kullandım o bugı ne yalan söyliyim ama üç beş kuruş yapıp bırakmıştım ( ki yeni başlamıştım 7-8 aydan sonra hiç param yoktu ) lol salak bi herif tradespota mesaj atmıştı 10 milyon iron ingots toplamış ve bu bugla yaptıgı kesin eleman 1 haftadır yemedim içmedim uyumadım maden kazdım yazmış altınada euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 osi güya bankasında stack halde milyonlarca iron ingotu olan adamları bulup banlicekti.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 iyi de adam almis olmasin per 5 ten 1 milyon alsa 5 milyon eder.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 3gp per :) 5 ilk başlardaydı sonra 3 oldu bug yayılınca gerçi cogu kişi bod eritip ingots yapıyodu ama asıl bug deedleri eritmeyle olandı yani asıl ordan kopardılar işi bilenler nasılsa fixlendi açıklıyım bari :) ballot box deed yapıyodun bunu eve koyup sonra baltayla re-deed yapınca eritilebilinir hale geliyodu eritip 495 mi ne o civarda ingots kazanıyodun 1 deedden 1 ballot box 5 boards harcıyo 5 boardsta 20-25gp ediyodu :) 25gpye adam 500 iron ingots imal ediyodu brit bankın önünü görücektiniz ingots satmayan adam yoktu :) bi anda zaten gm bs nüfusu arttı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ehahaeha :D tüh yaw tam ihtiyacım olduğu anda fixlenmiş :( bu arada iron satan yada bağışlayan birileri varsa pm atsın...[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 5 perden alirsin 10 k deedler halinde veriyolar 50 k ya[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 renkli ingotlar para edermi?tanesi kacadır yaklasık bi fiyat verebilicek bi arkadas varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Neredesin? Atlantic Minoc Bank'ın önündeyim. Görüşelim. Iron Ingots - 5 Gold each Dull Copper Ingots - 30 Gold each Shadow Ingots - 40 Gold each Copper Ingots - 50 Gold each Bronze Ingots - 60 Gold each Golden Ingots - 70 Gold each Agapite Ingots - 80 Gold each Verite Ingots - 90 Gold each Valorite Ingots - 100 Gold each Sevgiler,[hline]Avaturk [Bu mesaj Goodness tarafından 19 July 2003 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar