Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılın EN Büyük Kapışması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zorlu alır gibi geliyor bana, şu son bir yıldır inanılmaz biri çıkıştalar, her yerde Zorlu var.[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
Zorlu Izmir'den koklu bir ailedir, sanirim su an 3ncu nesil gidiyorlar Zorlu Holding olarak. Gecmislerinde benim bildigim kadariyla karanlik bir yon, bir leke olmayan temiz bir aile. Oyak olmazsa en iyi alternatif gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
said:
Voys, 10 Eylül 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
yabancılara gıtmesın allah aşkına

+1[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
Ya ben bu Tayyip'i öldürmek istiyorum. Ulan böylesine karlı bir kurum ne diye satılır? Satılmasın arkadaşım kimse almasın.

Ha ben böyle desemde bu kurum satılacak, e bari OYAK alsın, yabancıya gitmesin.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
benim de gönlümden geçen oyaktır[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
firmalar niye satilir...
isletemiyosundur satarsin.
karli degildir satarsin.
piyasanin gerisinde kalmistir satarsin.
teknolojik olarak gelisememistir satarsin.

simdiiii tupras niye satilir...
yukaridaki kriterlerin tam karsisinda olmasina ragmen insanlar niye satiyosunuz diyo. tabi kendi caplarinda haklilar. ama devletin ne yapmasi gerektigini dusununce, gaz cikarip satmasi mantiksiz geliyo biraz... ya da demir madeni sahibi devlet... yahu ortada cok sey donuyo diyosunuz, herkes birbirinin cikarina calisiyo biliyosunuz, hal buyken devlet kendi kontrolunden sirket cikarirsa bu iyi bi sey degil midir? sonucta tanidiklarina peskes cekemeyecek. obur taraftan kurumlarin sahibinin devlet olmasi yanlis. bizim devlet yapimiz bakimindan yanlis. yap islet devret'in biz yapip isletme yerinde kalmisiz sadece. bizim ulkemiz ancak ozel sektor zoruyla ilerler. bunun icin devletin herhangi bi sekilde ozel sektoru etkileyecek kartlari elinde bulundurmamasi lazim. bunun icin ellerinden cikariyolar. bunun icin satiyolar. gariptir, ama adamlar gercekten duzgun isler yapiyolar ekonomi konusunda. her seye gozu kapali karsi ciktigimiz gibi buna da koru korune karsi cikmayalim nolur. biraz getiri goturu hesaplarina bakalim...[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
Kim alırsa alsın elbet Tüpraş, Erdemir ve nice kuruluş tekrar devletleştirileceklerdir. Türkiye'nin can damarları bu şekilde feda edilemez. Kaldı ki Oyak 'Biz Türk kuruluşuyuz' bahanesine sığınarak kendini aklamaya çalışıyorsa çok feci yanılıyor; ancak askeriyeyi halktan soğutuyor. Bunların hesabı elbet sorulacak, bugün olmazsa yarın.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Mesaj tarihi:
Tüpraş ta yabancılara gitçek. Görürsünüz.[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
Oyak alicak gibi geliyor. Siki bir calisma yaptilar vede herturlu yan kurulustan destek teklifleri aldilar sanmiyorumki kabul ettiler.
Diger bir yandanda gercekten isi biraz sov a donusturduler artik alamazlarsa rezil olma durumu var bence fiyat beklenen rakamin ustunde cikicak..
Mesaj tarihi:
oyak veya zorlu alsın.
//cümleyi bitimedne yollamak da nası oluyorsa [signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!

[Bu mesaj Rahan tarafından 10 Eylül 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Koç&Shell gibi gözüküyor. Bencede yabancıya gitmesin.[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
OYAK bu ihale için en güçlü aday. Çünkü sadece maddi kazanç değil, ulusal çıkarlarda göz önünde tutulacaktır.
Umarım...[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı?
IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki:
Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Mesaj tarihi:
Sermaye'nin Türk'ü yabancısı olmaz. Tüm holding sahipleri vs. önce kendi karlarını düşünürler, toplum karı ise çok geridedir.

Bu kadar milliyetçiyseniz ve Telekom'un, Erdemir'in ülkemizde kalmasını istiyorsanız önce özelleştirmeye karşı çıkacaksınız. Gerisi bir anlam ifade etmez, ancak boş temenniler olarak kalır.

[Bu mesaj pekaziz tarafından 10 Eylül 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...