Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Dizinin ilk bölümü yeni yayınlandı. Tabiki bizde gösterimde değil. Ama angel hayranları için David Boreanaz'ı yeni bir dizide görmek ilginç olabilir. http://www.tv.com/bones/show/33332/videos.html[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 nedir dizinin konusu ? vampir değilse izlemem :-) ahaha[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 vışş abimiz ozel ajanmis..[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bırak abi ozel ajanı wampir var mı vampir ondan bahset sen[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 david boreanaz vampir degilse o diziyi izlemek haramdır :) (internetten ilk bölümünü ibdirip izledimde fikrim deişti, angel kimmiş? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 adam yetenkli ya , ıynadığı dizileri izlettiriyor :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 david amca vampir değil. başroldeki kızlarda tipsiz. bu dizi pek iş yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 pff tr de zaten biçok diziyi göstermiolar[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hayatımda da onun kadar yakışıklısı yok:)çok sewiom ya wampir ajan farketmes david oosun yeterrrr...:):)odamın duwarlarını süsleyen tek erkek..[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 heY=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: schwarz_engel, 09 Eylül 2005 22:46 tarihinde demiş ki: hayatımda da onun kadar yakışıklısı yok:)çok sewiom ya wampir ajan farketmes david oosun yeterrrr...:):)odamın duwarlarını süsleyen tek erkek.. Aynen yaa. Bide arkadaşlarlarla dalga geçerdim erkek adam erkeğe hayran olurmu diye. oluyormuş vallaha. Odamda posterleri var adamın hastayım kendisine. Diziyi internetten bulup indirmek lazım.[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane.. WOW satma fikrinden vazgeçtim. Kutuyu vermek istemiyorum ve cdkey kutuda yazdığından bir sorun çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Dizi 2. sezona geçti çok süfer ilerliyor yeni bölümünün çıkmasını bekliyorum. Ayrıca Gravedigger ile ilgli bir bölüm vardı ama ne oldu daha sonra çıkmadı tekrar o adamla ilgili bişey merak ediyorum. Bones in babası ile ilgili bişey öğrenmiş olduk bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 İzleyen yokmu yahu? Çok güzel dizi özellikle son bölümü muhteşemdi. Her bölümünde ayrı bir heyecan ayrı bir eğlence. Bu bölümün özellikle sonu çok iyidi. Son bölümlerde davalardan çok kişilere yönelmişler. Bones baya baya insan olmaya başladı. Robot bilimadamı(kadını) yapısından sıyrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Beşinci bölümümdeyim bende ama konuşmalarını takip etmek bitirdi beni lost ve heroes'taki konuşmaları rahatlıkla anlarken bu dizide altyazıya ihtiyaç duyuyor insan. Çok eğlenceli bir dizi csi severlere ise ayrıca tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Bones 4.sezon 5.bölüme geçti ilk 4bölümü indirdim izliyeceğim birazdan, strike ve sezon arası derken dizi unutturdu kendini hatırlatması benden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Beşinci bölüm süprizlerle dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sweets ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 fizban said: sweets ^^ sweets Joey dizisindeki joeyin yeğeni değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 3.sezon finalini izlememişim onu izlyiyorum, zack yardı yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 İzleyin! S4E11 izliyorum şimdi ve inanılmaz güzel gidiyor. CSI v.b fbi v.s dizilerine 10 çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 3 sezonda harbi iyi başlıyor da 2. bölümde harbi yattım yerlere Hodgins adamımsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Başlığa el atılmalı. Boreanaz fan club sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 editledim başlığı. hakikaten güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 3. sezonun son bölümüne bir adet öeh çekmek istiyorum... Bu mudur ? Budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Son bölüm çok eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar