Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi filme gidelim??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bu akşam arkalrla sinema yapmayı düşünüyoruz lakin güzel film yok böle gerilim, action, korku olabilr kadköyde olması güzel olur. Gece uçuşu demein zaten gitmicez ona başka bir öneriniz varmı[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
biz de ona karar verdik fakat ben okudugumda yorumlar pek iyiy değildi e artık mecbur gidicez :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
islanda çarşamba gittik :) gayet güzelfilmdi hatunun dudaklar süperdi bütün film boyunca hade artık öpüşün modundaydık :D gidilr bi film o. Sin city ye gitmişler bende izlemek istiyorum da kadköyde kaldımı acep? neyse artık dvd sini alıcaz :) yinede çok saolun[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
gitmediysen bi de Charlie'nin Çüklat Fabrikasına git süper bi filmdi bence.. Depp e bayılırım oyunculuğuna da[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
aa ewt çikolata fabrikası da güsel diolar.ben cin citye gittm we harikaydıı.yani daha film başladı dakkasına tam bi cin citydi yani:) bi de fimi sinemada islemek çok zewkli oluo basen sarsıdık yani eheu..ama egr kalkmışsa artk alın ewinsde islein derim ben:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
  • Yeni Oluştur...