Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evet bu akşam arkalrla sinema yapmayı düşünüyoruz lakin güzel film yok böle gerilim, action, korku olabilr kadköyde olması güzel olur. Gece uçuşu demein zaten gitmicez ona başka bir öneriniz varmı[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 biz de ona karar verdik fakat ben okudugumda yorumlar pek iyiy değildi e artık mecbur gidicez :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 The Island Sin City (hala varsa ve hala gitmediyseniz)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 islanda çarşamba gittik :) gayet güzelfilmdi hatunun dudaklar süperdi bütün film boyunca hade artık öpüşün modundaydık :D gidilr bi film o. Sin city ye gitmişler bende izlemek istiyorum da kadköyde kaldımı acep? neyse artık dvd sini alıcaz :) yinede çok saolun[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 gitmediysen bi de Charlie'nin Çüklat Fabrikasına git süper bi filmdi bence.. Depp e bayılırım oyunculuğuna da[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 aa ewt çikolata fabrikası da güsel diolar.ben cin citye gittm we harikaydıı.yani daha film başladı dakkasına tam bi cin citydi yani:) bi de fimi sinemada islemek çok zewkli oluo basen sarsıdık yani eheu..ama egr kalkmışsa artk alın ewinsde islein derim ben:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Iskelet Anahtar[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kesinlikle The Island çok güzel bi film siddetle tavsiye ediyorum acikcasi ben cok begendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet iskelet anahtar![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bir otostopçunun galaksi rehberi ada charlie'nin çikolata fabrikası bence kesinlikle seçimin bu 3'ünden biri olsun.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Banyoya gidin bence :D bence de gitmediysen çarlinin çükületa fabrikasına git(böyle yazınca çok güzel oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar