bedhan__ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 arkadaşlar ben lineage2 ye yeni başladım ve daha bugün yükledim oyunu ama şifrem yok ve hangi siteden şifre alıcağımı bilmiyorum ve oyun oynayabilmem için hayriyetten bişey indirmem gerekiyomu server vb.. gibi yardım ederseniz çok sevinirim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 www.plaync.com burdan üyelik alıp daha sonra cdkey satın alıcaksın,aylık üyelik odeme bilgilerini onaylayıp mevcut accountun ile oyuna girebilirsin[signature][hline]icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedhan__ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 şifreyi anladımda cd key i anlamadım bide bu oyunu oynayabilmem için paramı ödeyeceğim... beleş server yokmu yani varsada hangi siteden indirebilirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar