Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ehe herkes gibi bende derste canim sikilince resim ciziyorum.2 tanesini paylaşiim dedim [spo1=türkçe dersinden :)][/spo] [spo2=biyo dersinden :)][/spo] her turlu eleştriye açığım[signature][hline]est sularus oth mithas[Bu mesaj Nosfe tarafından 08 Eylül 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuriken Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ehem ee yaptiim malligin yeni farkina vardim:/.Nosfe abim olur yanlişlikla onun acc ile gondermisim.bole kalsin bari nabayim :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 =) eh işte, dershane defterine göre güzel bence[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bence gözleri yuvarlak hatlı değildi sert hatlı yaparsan birazda çekik çok daha iyi gözükür...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 türkçe dersi fena değil. gözler hoş.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hah çok sıkılmış olmalısın :) güzel baya tebrik ettim,benim çizdiklerim saçmalıktan öteye gidemiyo derslerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yazık olm ders çalış. [signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 09 Eylül 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eheh güzel bence bizim arkadaş dersanede bıçak silah kurukafa gibi sadist şeyler çiziodu :Dama ii çiziodu.[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 calc dersinde cozdugum problemleri koycam ben de...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Potansiyel var,devam.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hiç fena diil ama en yakın zamanda bi kız arkadaş edinmen lazım :P[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ders calıs deers :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar