ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Arkadaslar hatirliyorumda bi 6 ay fln önce ben bi aralar chat üzerinden bi server daki bi kanalda FRP oynamistim..Zaman öldürmek için idealdi..Ama hatirlayamadim server'i ve elbette kanali? Bilen varsa yazarmi lütfen??? Hatta isteyen olursa ortak bi server ve kanalda bir araya gelip oynayabiliriz... :-) evet evet oynayabiliriz dogru...[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 dedıgın olayı gecen yaz yapıyorduk :) bu aralar ıse bazen oynuyoruz ırc de ıcq nu gonderırsen baglantı kurarım senle katılırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 irc.ethernass.com kendinize oda açamıyosunuz ama /list yazınca baya hoş bi sürprizle karşılaşıcaksınız :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HEYYT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Beyler artık MIRC ten FRP e oynamanıza gerek kalmıcak, yeni çıkıcak(haftaya beta-test) başlıo oynumuz sayesinde 3e kurallarıyla netten masaüstü oynayabileceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar