Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Direk Devourer of Souls'a rune var tek kesiom ama cok kasıyo gelmek isteyen yazsın buraya moonglowdayım[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ben geleyımde 45 str var :) str nasıl kazacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Haunt ne evi hayaletler mi basmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 hehehe yanlış yazmiş affedin abiler :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ne huntti takmis kafasina bir kere illa kescek :) sen kesiyodunda bizide rotlar kesiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Safkan yalancı adam işte... Bekle geliyorum dedikten 45 dakika sonra gelir, abi 5 dakika item transferi edeceğiz der 1 saat 35. dakikadan sonra sıkıldığımı anlayınca türlü şebeklikler yapar. Ama severim Aron'umu... Şaka ediyorum Aron'um, darılma. Sevgiler,[hline]Avaturk [Bu mesaj Goodness tarafından 19 July 2003 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar