OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evet pianada eslant geçidi yakınlarında teşrif eden "Centaur" arkadaşlar; pelerin görevinde kesmemiz gereken elemanla aynı mı?[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 +1 Güzel soru. Deneyelim bakalım veriyor mu pelerin fln :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ya yok hani nasıl birşeydir zayıf noktası nedir bunun gibi şeyler yüzünden sordum.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Aynı ama zorluğu aynı değil tabiki de. Görevdekinden çok çok kolay. 500 falan vuruyo (Yakından). Ama eger uzaktan kesmeye çalışırsan 1. ok buffı siliyo. 2. okta zaaten ölürsün :-). Kesmek zor değil![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Yani uzak mesafeli saldırıyor bu katırlar?[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 aynen öyleymiş..ya peki kesen fln var mı ne düşüyo bunlardan?[signature][hline] ''Onu sen açıcaksın'' dedi Usha'ya. ''Ben mi?'' nefesi kesildi.''Neden ben?'' ''Çünkü benim burada kaşığı cesurca tutarak durmam lazım'' diye cevap verdi Tas biraz sinirle.''Aynı zamanda,hem cesur olup hem de kapıyı açamam.'' ''Ah tamam!''
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 40-50 tane kestik. Bişey düşmedi. Ama söylentilere göre goldbar/mirage/shard v.s. düşüyor.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ben bu centauru USKO sitesinden görememiştim hala koymamışlar.Şunun stat larına göz atmak lazım..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet ya şu USKO sitesi hala güncellenmedi..ne zmn güncellerler ki şu siteyi bilen var mı?bi de ke deki yeni yaratıklar yeni haritalar ve yeni skiller MYKO sitesinde var mı?[signature][hline] ''Onu sen açıcaksın'' dedi Usha'ya. ''Ben mi?'' nefesi kesildi.''Neden ben?'' ''Çünkü benim burada kaşığı cesurca tutarak durmam lazım'' diye cevap verdi Tas biraz sinirle.''Aynı zamanda,hem cesur olup hem de kapıyı açamam.'' ''Ah tamam!''
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Myko da da USKO daki aynı yaratıkların isimleri ve özellikleri vardı.Şimdi girip bakayım da site yavaş olmuş pff...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bu centaur denen yaratık buff ları sılıyor beyler.Cok kotu ya.Parasite falan degil.Buff varsa kökten siliyo.Sonra kesiyo[signature][hline]
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 goldbar düşürmez centaur. düşürürse bugdur o. ayrıca gold bar yerine bi shardı yada raptoru tercih ederim ;)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
NsN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 okadar kesmemize rağmen bi mytril staff olması lazım evt bu düşmüştü[signature][hline]Natıon :Karus
nix Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 biz bi gece sabaha kadar kestik bu meretlerden ilk bir saate bi mirage dagger ni iron bow bi glave düşürdük onun verdigi şevk ile 4 saat daha kesik ama baska bi drop alamadık bi dahada kesmedik :) k.e de dün denedim 57 tane kestim solo 20m pot parası harcadım iki kere yattım ama bi mok vermedi sadece abys eye düştü bi tane
nix Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 haa goldbar olayına gelince ..abyste gold bar ı bi kere düşrdük ama oda fallen angel den
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 fallen angel adli bir görev var USKO da bu dava nasıl kesılmsı zormu ? sozde 10m exp veriyor bu göreve
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 biz zamanında çok kestik. düzineyle rogue chitin düşmüştü... [spo1=Centaur Şeysi]http://img392.imageshack.us/my.php?image=centaur9ul.jpg[/spo][signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 [spo1=Centaur Şeysi][/spo] [Bu mesaj Destruction tarafından 10 Eylül 2005 09:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 diezde zebille kesmiştik vaktiyle bu centaurlardan su anda high class olarak gördüğümüz itemarl kıyafetler düşer. cok yakından vurarak almak en mantıklısı ama her zaman debuff atabilir yakından da atmaz diye bi durum yok., tabi beramusda drop rateler her mob da düşürüldüğü için artık bunlardan drop alamama nedenimiz budur ( ya da en azından eskisi kadar )
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 manticorelardan da gb ve 2-High class itemlar düşüyordu değil mi= ;) yani şunu diyorum, centaurla zorlama kendini, git manticore kes :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 biz çok manticore kestik ama bişi çıkmıyo :( hatta ilk kestiimizde partyden 1 kişi çıkmıştı :DD:D:D drop u almak için :P dropu da ben aldım :D:D:D water of grace :P[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D
Öne çıkan mesajlar