Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gelsem bi senin bide apocalyptica için gelirdim lan, cure 1-2 şarkısını severim offspring bayar korn şizofren apocalyptica rulz[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2]
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Apoc zaten en iyi performansti bence adam kaldirdi çelloyu ve havada caldi var mı boyle karizma bi olay[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 adamların headbangi mükemmeldi ya!!! aynı anda aynı yöne sallayıp bi yandan da aletlerini çaldılar festivalde mükemmel olan nadir şeylerden biriydi
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 "Aletlerini çaldılar" O_o[signature][hline]#3 CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 o pogoda fırsat bilen bir öküz bir kıza yılışmış -en kibar ifadesi bu- ben de çocuğun dayak yemesini izledim muhahah : D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Öne çıkan mesajlar