Theoman Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bana Yardım Edermisiniz.. Bana ve Bir Çok Kişiye ... Upgrade scroll var mesela ben paso 50k ya satıorum ama ne işe yaradığını bilmem :)) Sordum Oyun İçerisinde ; Salla iyi para eder sen uğraşma satın al dedi hıyarın teki... Bende Paso 50 ya satıom.. Almak istedğim şeylerde mokoko olayı 5m 10m felan goblin, talisman, chitin gibi itemler oluşuo galiba ama. Nasıl Yapılır.. Nerde Yapılır.. Neler Gerekli Bilmiorum Açıklarmısınız PLss..[signature][hline]Teoman Selçuk ACAr
w00t Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tabi yardım ederiz search button var[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
DreamTurk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 varya forum olarak cok yardım severiz ha search butonun oldugunu bile söylüyoruz forumda vardır kesin bi ara sen :P[signature][hline]http://www.tekmp3.com Herşey KO İçin :P
klk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 maradonun ortasında bir yeşil kure var oraya gidiceksın upgrade gore scrollkoyucaksın sonra ıtemı koyup oke basıcaksın ama yanma sansları cok yuksek sen bence hic ugraska solemesı benden
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 valla empiredan önce şöyle böyle diyerekten atıp tutabilirdim ama dün akşam boş bi vaktime geldi warrior chitin gaunlete high class upgrade bastım +1den +2ye geçerken yandı :) nasıl olduğunu bende anlamadım.
Öne çıkan mesajlar