KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Arkadaşlar bugun pc nin temizlik zamanınn geldigini düşünüp format attım fakat tekrar wow kurmaya kalktıgımda sürekli hata ile karşılaşıyorum tome... vsvs okunamıyo felan diyor fakat cd yi daha sadece 1 kere kullandım! 3 4 denemede oyunu tamamen kuruyor fakat bu de fada update ederken world/maps/... dosylarından biri checksum eror veriyor update etmiyor! arama yaptım fakat bulamadım sadece 1. cd yi indirebilecegim bir yer varmı? bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim! 1 cd için tekrar cd almak istemiyorum açıkcası [Bu mesaj KingMadboy tarafından 09 Eylül 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Çizik cd leri tekrar çalıştırmak için losyon gibi bir şey satılıyor bilgisayarcılarda ondan alıp cd ye sürüp çalıştırmayı öyle dene istersen.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar