Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: dasaaa, 09 Eylül 2005 21:34 tarihinde demiş ki: bu madalya olayı hep konuşuluyor.. Ben bu sağdaki simgeyi kaldırmalarını rica etsem kaldırırlar mı ki acaba? ama sen kaldırabilirsin adblock güzel bişi ben kaldırdım hiç tasası olmuyor herkes bir tabi reklam bannerlarını kaldırmayın :)[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 elaidi ne alaka ben sadece genel birşeyden bahsediyorum. bunlar forumda biliniyor biz bi tarafımızdan sıkmıyoruz herhalde sadece şikayet butonunu kullanmak nereye kadar?[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 asıl olan kendindir nıye neden yazdıgını bilirsen o sana yeter kım ne düşündügü onemlı deil bence madalya sanal bişe sonucta[signature][hline]DN 41
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bunları herkes biliyor. Şikayet edin ceza almaları gerekiyorsa alırlar. Kendi aranızda çözmeye çalışırsanız olmaz. Çözemezsiniz nasılsa banlayamıyorsunuz. Nasılsa adamı dövüp adam edemiceksiniz. PLEASE[signature][hline] selam : )
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İmzam diyorum[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bence madalyanın bir anlamı yok. Bence madalya kalkmalı.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest]
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Title da kalkmalı[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
octopus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 madalya kalkmalı bencede gereksiz bi detay, isteyen açıp ne kadar post atmış arkadaş bakabilir.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 madalyalar neden bu kadar çok göze batıyor ki? foruma girip kullanan; hit verenlerin madalya almasının neresi yanlış? çok tartışıldı, bence bu konuda gereksiz bir tartışma. belli ki bu sistem kaldırılayacak, devam ediyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 madalya varken böle yapan madalyasız yapmicakmı.madalya kalkması cozum mu? değil. kendimizi kandırmayalım bu gibi şeylerin çözümü yok yani.anca üye alımı kapancak.onun harici madalya kalksın o böle olsun şöle olsun insanlar degişmez yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1.5 senedir burdayım her konuya mesaj atmam post kasmam madalyam yoqh ama mutluyum :)
Öne çıkan mesajlar