quatro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ÖLÜNCE LVL 61 DEN ÖLDÜKTEN SONRA TAM 1 LEVEL GİTTİ LVL 60 %0 IM!!
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 CAPS LOCK. Solda hani,klavyenin hani. Güzel bişi.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me
quatro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Arkadaşım azımı bozdurma benim işin yokmu senin yardım istedim ben bi heycanla büyük harfle yazmışım olay şimdi oluyor. Git başka topiclerle dalaş hey allam ya
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bir çok kez yazıldı bir daha yazıyorum.. Oyuna gir çık veya Select Character yap yeniden o charla gir düzelicek..Bu bir bug..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sana para birleştirip bi silah alalım. lvl 61 adama yakışmıyo öyle şeyler. hacklendin mi noldu?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
quatro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Jabba, 10 Eylül 2005 02:10 tarihinde demiş ki: Bir çok kez yazıldı bir daha yazıyorum.. Oyuna gir çık veya Select Character yap yeniden o charla gir düzelicek..Bu bir bug.. Teşekkür ederim kardeş bi deniyim.
quatro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Yok hacklenmedim üstüne baya bi kar yaptım 10 gb kadar var.. Dexter archer oldum statları değiştirip +7 ib mi 8 e basarken patlattım ke de. İdareten +7 horn bow yaptım 100 ap si var idare ediyo şimdilik. Pazara güzel itemların düşmesini bekliyorum.
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: quatro, 10 Eylül 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Arkadaşım azımı bozdurma benim işin yokmu senin yardım istedim ben bi heycanla büyük harfle yazmışım olay şimdi oluyor. Git başka topiclerle dalaş hey allam ya Ağzın bozulsa ne olacak? Sen zaten arenada heal pot içerek etrafa küfür eden bir tipsin. Evet direk bana küfür ettin oradan biliyorum. Büyük harfle konu açmak,yazı yazmak en başta buradaki insanlara saygsızlık ama anlayana tabi.Devam et böyle.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me
quatro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bu sana karşı yazıcağım son mesajım. Öncelikle arenamı ? Ben 2 aydır ko mu artık ke dicez herneyse oynamıyorum bugün girdim 2 aydır ilk kez oyuna ke gelmiş denildiğinde, ben diez de oynuyorum ayriyetten 1 kişiye bile küfür etmedim şuana kdr. Senin gibi baş ağrıları haketsede etmiyorum işte. Neyse konuyu saptırmayalım. Bari olayın benzeri başına gelen biri baksında nasıl çözüceğini öğrensin.
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Relog yani yeniden girince geri geliyor..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Geçmiş olsun. Ok e basmışsın artık.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Öne çıkan mesajlar