Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hosbulduk[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hosgeldin :) :-) :( :D :-D ;) :-o :-O 8-) :-? :-P :-p :| :utaniem: :yapma: :lol: :hrr: :rock: :tebrikz: :hmm: :horace: :tup: :tdown: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 post kasan adamdan slmlaar...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 vaaayy beeee...post kasma cennetiymiş de benim haberim yokmuş.burdaki her yeni gelene bi hoşgeldin desem coşar gider post sayısı..ben de diyorum millet 10.000 madalyalarını nasıl alıyo. hoşgeldin bu arada :lol:[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 edin bakalım çevre.kolay gelsin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.