Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesmer class

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm
lvl16 mesmer/elemantalist karakterim var 1 aydır oynamıyordum aktif olarak tekrardna bşalamayı düşündüm.

şimdi bu karakterle devam etmelimiyim cünkü degiştigini söylüyorlar oyunun nasıl bir build yapmalıyım.

yeni bir karakter yapıp tek class mesmermi gitmeliyim

healer tarzi oynamak pek istemiyorum sanırım beceremem onu mesmeride sevdim warriorlar cıldırıyor :) falakt elemantalist yönünden pek yararlanamıyorum gibime geldi.

full attack bir karakter öneriniz varmı[signature][hline]DeviantArt gallery

elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
Mesaj tarihi:
ya ben pek questlerle ugraşmak istemiyorum cünki az oynuyorum ama bu ay takılabilriim baya .diyorumki pvp yaratıp onu geliştirebilirmiyim. nasıl acıcam büyüleri vs?

pvp yapmak istiyorum cünki sürekli

yanlız başıma yanımda npc ile questler cok sıktı cünki. bunun ilerde pvp karakterimle şehirlere girme şansım var ?[signature][hline]DeviantArt gallery

Mesaj tarihi:
pvp karakterle sürekli kas balthazar puanı topla sora o puanlarla skill rune fln unlock edersin de bu RPG karakter açıp yapmaktan daa uzun sürer ama illaa pvp yapcam diyosan en mantıklısı bu herhal[signature][hline]Çakallıkla Zekayı Eş Tutan Ancak Bir Çakaldır yada İt İtin Kuyruğuna Basmaz

GW -- Lord Khell Mo/E --
Mesaj tarihi:
a 1 sn bi sorum oluca

eger pvp karakteri ile normal sehirlere giremiyorsan elit skill nasi kazanicam ? questlerden gelmiyormu elit[signature][hline]DeviantArt gallery

Mesaj tarihi:
Eliteleri boss'lardan alıyorsun signet of capture ile. Quest ile alakalı değil ama quest yaparken de bi yaratık görüp istediğin skillini capture etme şansın var tabiki.
Mesaj tarihi:
valla elite skill leri balthazard puanıyla albiliyomuydun hatırlıyamıyorum[signature][hline]Çakallıkla Zekayı Eş Tutan Ancak Bir Çakaldır yada İt İtin Kuyruğuna Basmaz

GW -- Lord Khell Mo/E --
  • Yeni Oluştur...