Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 slm lvl16 mesmer/elemantalist karakterim var 1 aydır oynamıyordum aktif olarak tekrardna bşalamayı düşündüm. şimdi bu karakterle devam etmelimiyim cünkü degiştigini söylüyorlar oyunun nasıl bir build yapmalıyım. yeni bir karakter yapıp tek class mesmermi gitmeliyim healer tarzi oynamak pek istemiyorum sanırım beceremem onu mesmeride sevdim warriorlar cıldırıyor :) falakt elemantalist yönünden pek yararlanamıyorum gibime geldi. full attack bir karakter öneriniz varmı[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 istedigin gibi devam et pve karakterlerini skill , rune , item unlock etmek için oyna sonra nasil olsa pvp den lvl 20 karakter yaratip istedigin gibi pvp oynarsin
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya ben pek questlerle ugraşmak istemiyorum cünki az oynuyorum ama bu ay takılabilriim baya .diyorumki pvp yaratıp onu geliştirebilirmiyim. nasıl acıcam büyüleri vs? pvp yapmak istiyorum cünki sürekli yanlız başıma yanımda npc ile questler cok sıktı cünki. bunun ilerde pvp karakterimle şehirlere girme şansım var ?[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
Psc Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 pvp karakterle sürekli kas balthazar puanı topla sora o puanlarla skill rune fln unlock edersin de bu RPG karakter açıp yapmaktan daa uzun sürer ama illaa pvp yapcam diyosan en mantıklısı bu herhal[signature][hline]Çakallıkla Zekayı Eş Tutan Ancak Bir Çakaldır yada İt İtin Kuyruğuna Basmaz GW -- Lord Khell Mo/E --
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hmm anladım teşekkürler.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 a 1 sn bi sorum oluca eger pvp karakteri ile normal sehirlere giremiyorsan elit skill nasi kazanicam ? questlerden gelmiyormu elit[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Eliteleri boss'lardan alıyorsun signet of capture ile. Quest ile alakalı değil ama quest yaparken de bi yaratık görüp istediğin skillini capture etme şansın var tabiki.
Psc Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 valla elite skill leri balthazard puanıyla albiliyomuydun hatırlıyamıyorum[signature][hline]Çakallıkla Zekayı Eş Tutan Ancak Bir Çakaldır yada İt İtin Kuyruğuna Basmaz GW -- Lord Khell Mo/E --
noregret Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 her skill tomb daki priestta mevcut[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar