Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 abi telefona dosya atiyim dedim hafıza kartı da tam dolu diil he bak şu anda hafıza kartı war içinde açılmıyo telefon hafıza kartını cıkartınca acılıo tekrar takınca acılmıyo cıldırıcam nası düzelicek bu abi ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hafıza kartını baska uyumlu cep telefonu varsa ona takmayı deneyebilirsin[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 telefon kendı kendıne reset atar gibi tekrar açılıp kapanıyo ama açılmıyo ekran geliyoo bi anda gidiyo hoop beyaz ekran[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya 5 tane şarkı attım başıam gelmedik şey kalmadı 5 tane he fazla diil 5 tane 64 mb lık hafıza kartı bi telefonu açtım kapadım yapmaz olaydım abi 4 . sefer bak bu telefon durmadan atıyo kendıne res atıyo[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 en iyisi kapalı tut sabahı bekle yapabilecegin bişey yoksa su an baktın sabahta duzelmedi en yakın telefoncuya baktırırsın pek buyuk bi sorun oldugunu sanmıyorum geçmiş olsun[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 daha bu sabah aldım biliyomusun ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bazen direk sorunlu telefon satıyolar.. benim 3510i vardı. 0 garantili. faturalı.. telefonun şarjı bitti takıyorum. tepki yok. bıraktım 5dk kendine gelsin diye ama tepkji yok... hiçbi şekilde şarj olmuyo.. servise gittim derdimi anlattım aldılar telefonu 3haftaya yakın bekledim tabi arada sürekli gidip soruyorum ne zaman gelcek niye gelmiyo yeter artık gibilerinden.. en son telefonu yapamadılar yeni telefon sipariş ettiler bana bende kurtuldum o dertten[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 uf ya uf aldık basımıza bela[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar