orionn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 arkadaslar ben reg kodu aldiktan sora gereken yazdim diyelim sora bi hesap numarasi fln istiomu ve onu da halletikten sora kac gun icinde oside olurum biraz bilgilendiriseniz cok sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ne demek istediğini anlamamakla birlikte anladığım kadarı ile yardımcı olmaya çalışayım. Upgrade etmek için, ultima-regitration.com adresinden bilgilerini güncelleme sureti ile ekstra bir ilave yapmaksızın AoS'a upgrade olmuş olursunuz. Eğer yeni user olmak istiyorsanız yine ultima-registration.com adresinden new user seçeneğini seçmek sureti ile oradaki adımları izleyerek üye olursunuz. İlk ay için sizden bir ücret talep edilmez. Sonraki aylar için ödeme yapmanız gerekeceğinden, geçerli bir kredi kartı numarası girmeniz gerekecektir. Umarım yardımcı olabildim. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 kayıt işlemini tamamladıktan sonra en fazla 1-2 saat içinde oyuna girebilirsin. Belkide daha az.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 saol... ne dedimi anlamisin :D ben yeni acc alcaktim zati sende gerekeni soledin. Bu arada REG KODE satan varsa bana mesaj atsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bak ben buldumda ebay da satıyorlardı 10 15 dane vardı bbak ebay a orda vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar