Impressive Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Steam Gold Paket Cd keyi satilik '' 0 '' dir cd key e account registerlenmedigi icin , acc ismi gizli soru .v.b registerleme olayi sizlere kalmiştir. tabi 0 oldugu icin bir yerden banli olma olasiligi yok cs:s , ve bir cok oyunu paket kendisi zaten içeriyor. Ciddi olarak ilgilenenler P.M atsin fiyat yazmiyorum Steam Paket lerin piyasadan kalkmasindan dolayi , ha registerlenmiş ama hangi serverda id si banli veya acik belli olmayan 2. el isme sahip accountuda alabilirsiniz.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Steam paketleri halen satılıyor. http://www.steampowered.com/?area=product_packageoffers[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Almayin bu dolandiricinin mallarini.Steam satcam die half life satti bana :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aramis tabikide ben oyle birsey yapmadigim için bana soyleme , netteki harciyacagin masraftan cok daha ucuza saticam!. alacak kişi ile her turlu irtibat i saglarim , eger cd key başka bir sey çıkarsa , aynen kontak kurarsin. zaten yuzyuze goruserek vericem.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity [Bu mesaj Impressive tarafından 07 Eylül 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gold paket i cok daha ucuza satiyorum , dedigim gibi guven açısından ve karşı tarafa guven saglamak açisindan goruserek saticam.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 saka maka gercekten ucuza gidiyor.CS ye merak saranlar kacirmasin derim.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 netten 80 dolara alacagin ayni steam goldu REGISTERLENMEMIS , hali ile cok daha ucuza saticagim , en ufak bi guvensizlik suphesi olmasin , birsey olursa aynen parayi iade edecegim.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ayni seyi cok daha ucuz bırakicam , netten siparis versen en az 80 dolar , ayni key kendi istedigin gibi register edeceksin !. cok daha ucuza satiyorum. yokmu ilgilenen ?[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Burada zor satarsın, ebay falan dene.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar