Daniel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 [spo1=Küfürlü biraz ]okulu sevmıosn sıkmısım okulu kampanyasına katıl ve nıcknın basına (SO) yaz okulu sevmeyn herkeze gonder [/spo] Bu da msnde dolasan yeni mesaj.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...!
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 vee beklenen an oldu biz sizi ararız..[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bende (SD) yazcam herhalde :9[signature][hline]DN 41
Voys Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 nickinizin başına T1241 yazın dünyayı kurtarın[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bırakh ya bırakh[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bapaaa beniiii okulaa göndeeerr ... Okul yazıp boşluk bırakın 2244 a yollayın Ceb telefonunuz okula dönüşsün .. Pff baydı bence o nick başına TT,SO,Gül falan koymak ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 10 Eylül 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar