Greg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Arkadaşlar KE geçtignden beri cz de np siz giriliyo merak ediyom bu düzelecek mi yoksa böyle mi devam edecek.
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet ya çok komik bgn sabahtan beri ELMORAD_hunter die biri czde öLdü durdu 10 LVL raat düşmüştür artık hackLerLer LVL düşürmek için Lard orcka gitmicekLer annaşılan[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ya bu forumu yapan arkadaşlar Arama buttonunu oraya boş yeremi koymuşlar anlayamadım?[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Greg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 arakadaşım (kaksi) ben bu forum u actıgımda bu konuyla ilgili bişey göremedim. o yuzden bu forum u actım. aydınlanmak istedik hatamı yaptık şimdi. daha yeni üye oldum hemen klabimi kırma benim:(
Öne çıkan mesajlar