Elbrech Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Telefon bi yıllık ve başına gelmeyen kalmadı, düşemler, ıslanmalar.. neyse sorun şöyle joystiim bozuk sola gitmio, arada bir birisi ararken çalan melodim birden nokia tune'a dönüşüo, resimlerim çekildikten bi süre sora bozuluo: hani galeriye girdiinizde thumbnail hesabı bi durum varya orda resimler simsiyah gözüküo ve tabi açılmıo, vs.. şimdi ben bu telefonu atıp yenisimi alsam yoksa tamir mi ettirsem. 200 M tamir parası tutcaksa hiç kasmiim diorum. Bi fikri olan varmı acaba? [Bu mesaj Elbrech tarafından 29 Ağustos 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 at yenisini al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 dogru duzgun ekipmanin varsa evde bir guzel format cek 0 dan symbian isletim sistemi kur,duzelir.Tahminim su ki sen cep telefonunu direk bataryasini sokerek kapatmissin birkac kere,dogru mu?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 evet yaptım bikaç kere. format atsan olur diosun yani. götürür nokia'ya ya yaptırırım artık ya napalım. saol yardımın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 evde nasıl symbian ı yukleyebılırkı?[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Joystik tuşunu nasıl yapacak. Garantisi varmı cihazın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 virüs olabilir.Garantisi varmı?[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 götürmene bile gerek yok... bi kod vardı telde yazınca formatlıyodu da direk .. aklıma gelmiyo smdi bi türlü.. yani zor degil... bişi yazcan formatlancak eski haline donecek[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tamam buldum... [spo1=telefona format boyle atılır buyrun]normalde;en etkili 2 çözüm vardır 1.çözüm : *#7370# den telefon hafizasını formatlamak ve hafiza kartını biçimlendirmek 2. çözüm : * , YES ,3 tuslarına basılı tutaraka hard format atmak(hem telefona hem mmc ye format atar)[/spo] [Bu mesaj stifmeister tarafından 02 Eylül 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Quardon, 30 Ağustos 2005 09:16 tarihinde demiş ki: at yenisini al bence ewt[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkadaşlar benimde 6600 bozuldu ama nası bilmiyorum, yağmurdan ıslandıda bozuldu. sorun şöyle bişi, telefonu açıyorum ilk önce normal beyaz ekran geliyo bi süre sonra ekran siyah oluyo[yavaş yavaş] sonra tekrar beyaz oluyo kalıyo öyle. şimdi ben bunu tamir ettirmeye kalksam kaça patlar? [kaçak tel.][signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bence bi telefoncuya sor[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi bnm 6600 benLe beraber denize düştü :) soora bLuetooth bozuLdu, camera gitti, ekran ışığı gitti.. tam yaptırcaktım.. yarın yaptırırm dedim.. 200 miLyon bayıLcaktm ki, teLefon caLındı.. Para werseydm we sora caLınsaydı harbi çok koyardı :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 zuahaha harbi ha :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 100milyon bayıldım resmen.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar