Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6600'ım bozuldu

Elbrech

Öne çıkan mesajlar

Telefon bi yıllık ve başına gelmeyen kalmadı, düşemler, ıslanmalar.. neyse sorun şöyle joystiim bozuk sola gitmio, arada bir birisi ararken çalan melodim birden nokia tune'a dönüşüo, resimlerim çekildikten bi süre sora bozuluo: hani galeriye girdiinizde thumbnail hesabı bi durum varya orda resimler simsiyah gözüküo ve tabi açılmıo, vs..

şimdi ben bu telefonu atıp yenisimi alsam yoksa tamir mi ettirsem. 200 M tamir parası tutcaksa hiç kasmiim diorum. Bi fikri olan varmı acaba?

[Bu mesaj Elbrech tarafından 29 Ağustos 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

götürmene bile gerek yok...

bi kod vardı telde yazınca formatlıyodu da direk .. aklıma gelmiyo smdi bi türlü.. yani zor degil... bişi yazcan formatlancak eski haline donecek[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!
Sosyal ağlarda paylaş

tamam buldum...

[spo1=telefona format boyle atılır buyrun]normalde;en etkili 2 çözüm vardır
1.çözüm : *#7370# den telefon hafizasını formatlamak ve hafiza kartını biçimlendirmek
2. çözüm : * , YES ,3 tuslarına basılı tutaraka hard format atmak(hem telefona hem mmc ye format atar)[/spo]

[Bu mesaj stifmeister tarafından 02 Eylül 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar benimde 6600 bozuldu ama nası bilmiyorum, yağmurdan ıslandıda bozuldu.

sorun şöyle bişi, telefonu açıyorum ilk önce normal beyaz ekran geliyo bi süre sonra ekran siyah oluyo[yavaş yavaş] sonra tekrar beyaz oluyo kalıyo öyle.

şimdi ben bunu tamir ettirmeye kalksam kaça patlar? [kaçak tel.][signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

abi bnm 6600 benLe beraber denize düştü :) soora bLuetooth bozuLdu, camera gitti, ekran ışığı gitti..
tam yaptırcaktım.. yarın yaptırırm dedim.. 200 miLyon bayıLcaktm ki, teLefon caLındı.. Para werseydm we sora caLınsaydı harbi çok koyardı :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...