Cermy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 2 yıldır kullandığım bi datron laptopum var. cebitten almıştım. şimdi satıyorum yeni birşeyler almayı planladığım için. temel özellikler şöyle: pentium 4 2.4ghz 256mb ram 40gb hdd 4xusb tv out dvd/cd-cdr combo 14" ekran. sanırım 2,8kg idi. vs. ben bir fiyat vermiyecem şimdilik kamouyu yoklaması tarzı, siz vericeğiniz mantıklı fiyatları yazın lütfen. ha bide merak ettiğiniz başka özellikleri varsa sorun ekliyeyim. resimler geliyor birazdan.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 07 Eylül 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 [spo1=resimler][/spo][signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yukarı! ilgilenen kimse yokmu ya?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 zor burda[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 aslında bence sen bi fiyat versen daha iyi olurdu.Bikaç ay içinde bi laptop almayı planlıyorum bende.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 fiyatı nedir?[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar