SymboL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 beyler abyss te artık öldügümüzde neden exp gidiyo bu hata mı düzeltilecek mi acaba?[signature][hline]nick: :SymboL: clan: Citadella Server: DieZ
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet bu bir hata ve yakın zamanda düzeltiliceğini umuyoruz sadece. sırf bunun gibi bi dünya daha bug hata boşluk vs var oyunda ve bunun da tek sebebi hazır olmayan bi oyunun belirttikleri tarihe yakın bi zamanda alelacele çıkarılmış olması Sabır....
Treador Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İlk ben [spo1=TIKLA]arama yap plsss Edit: ilk olamadım :([/spo][signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D [Bu mesaj Treador tarafından 09 Eylül 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Treador, 09 Eylül 2005 19:29 tarihinde demiş ki: İlk ben [spo1=TIKLA]arama yap plsss Edit: ilk olamadım :([/spo] Olamaman normal yok spo bilmemne janjanlı mesaj gönderirsen olamassın :)[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Ex©ise Level 56 Irk El-Morad Class Pet lr/ice Server Beramus
Öne çıkan mesajlar