Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu konuda bi kaç başlık açılmış ama hiçbiri istediğim şeyleri karşılamıyor.. Bu grubun tam bir fanıyım.. baya bi yıllar önce keşfedip dinlemeye başladım ama tam olarak kaç albümleri var bilmiyorum.. ya da kıyıda köşede kalmış albümde olmayan parçalar varmı bildiğiniz.. paylaşırsanız çok sevinirim..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tek tek araştıramadım ancak www.lyricz.com a girer roadna bedava bir üyelik alır ve lyric adı altında aradıgın grubun lyriclerine bakarsan detaylı olarak o sitede albümleri ve albüm dışı parçaları yazıyor işine yarar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bazen bu patilerden o lyric lerdeki bilgilerden daha fazlası dökülüyorda o yüzden başlık açtım.. ama önerdiğin site de baya iyiymiş sağol[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 benim müzik konusundaki bilgim cok engin olmadıgından ancak böyle yardım edebildim neyse her halikarda yardım edebildiysem ne mutlu bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 www.audiofind.ru[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar