___AzuhA___ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya millet şu royal guard nerde bilen war mı ya agata bi görew werdi royal guardı bulamıom:(
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 el morad castle de warriorların master skıllı actıgı dark mare seklınde bı eleman war.. onun solunda[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 cLan: EsCaPe
findor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 pinada eski ko yu düşün kapıyan in hosst a doğru koşarken sağda yani inn host un eski yerini anımsa kapıdan çık koşmaya başla sağda[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım [Bu mesaj findor tarafından 09 Eylül 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
yetro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya beyler banada karustaki yerini soleyecek bi arkadas lazim bulamadim :D
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 KarusLara yardım etmıyorus:) saka bı yana yerını bılmıyorum. aynı yerdedır yanı karus castle de orayı doLas[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 cLan: EsCaPe
yetro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tüh keske karus olmasaydim :D ehhu cok dolastim bi shey yok valla :D :D :D
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 karus warrior da fullplate çOk dehşet duruyo ama haritayı bilmiom be abi :( bide human (küçük adamlarda:D) warirorda chitin shell acaip sexi duru[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Karuslarda da sakaky nin yanında bir yerlerde, yanlış hatırlamıyorsam, iki bina arasında biraz geride duruyordu...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Öne çıkan mesajlar